BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Anlaşma tamam! İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü

Galatasaray, Guangzhou’nun golcüsü Alan ile yıllık ücret konusunda büyük oranda anlaştı. Bonservisi olmadığı için verilecek imza parası hakkında pazarlıklar yapılıyor. Taraflar el sıkışmaya yakın.

Abone ol

Devre arası transfer döneminde 1 değil 2 forvet almak isteyen Galatasaray’ın ilk hedefi Alan’dı. Çin’in Guangzhou ekibinde forma giyen 29 yaşındaki golcünün mukavelesi 19 Ocak’ta sona erecek. Yani onun için bonservis bedeli ödenmesine gerek yoktu. Sarı-Kırmızılı temsilciler ilk olarak oyuncunun menajeriyle görüştü ve yıllık ücret konusunda anlaştı. Alınan bilgilere göre senelik maaşı 3 milyon 750 bin euro civarında olacak. 

TRANSFER AN MESELESİ
Ancak tecrübeli oyuncu, imza parası istediğini iletti. Bonservis ödenmeyeceği için Brezilyalı yıldız, kendisi için bu parayı talep etti. Taraflar şu anda bu konuda pazarlıklarını sürdürüyor. Alınan bilgilere göre arada çok küçük farklar kaldı ve anlaşma sağlanması artık an meselesi.

12 MAÇTA 13 GOL ATTI
Çin Ligi’nde 12 maçta 13 gol atan Alan, Galatasaray’ın tam ihtiyacı olan bir futbolcu. Karakter olarak direkt kaleye gidiyor ve son vuruşları da oldukça etkili. Forvetteki sorunu halledebilir.