BIST 10.557
DOLAR 32,17
EURO 35,13
ALTIN 2.429,07
HABER /  GÜNCEL

Kürtaj cinneti!

Kürtaj olan 16 yaşındaki kız bunalıma girip camdan atlamak istedi.

Abone ol

Kürtaj olan 16 yaşındaki kız bunalıma girip camdan atlamak istedi. Kızını engelleyemeyen anne de çıldırınca cinnet yaşandı.

İstanbul Fatih'te intihar girişiminde bulunan anne ile kızı ecel terleri döktürdü. Aksaray Çakırağa Mahallesi Sorguçcu Sokak'ta dün öğle saatlerinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti: 3 ay önce sevgilisinden hamile kalan ve çocuğu aldırttığı iddia edilen 16 yaşındaki A.A., bunalıma girdi. A.A. apartmanın 3'üncü katındaki evlerinden eline geçirdiği elektronik eşyaları camdan fırlatmaya başladı. Genç kızı 32 yaşındaki annesi Y.A., ikna etmeye çalıştı. Sinir krizi geçiren genç kız evdeki soba, bilgisayar ve televizyonu sokağa attıktan sonra pencerenin camını kırarak, vücudunu kesti. Kızını teselli etmeye çalışan anne, intihar girişiminden vazgeçiremeyince kendisi de cama çıkarak atlamaya kalktı. Olay yerine gelen polis, anne ile kızı intihar girişiminden vazgeçirmek istedi. Ancak uğraşlar sonuç vermedi. Bunun üzerine polis, evin kapısını kırıp anne ile kızı camdan aldı.

CESET TORBASIYLA...
Apartmanın merdivenlerinin çok dar olması nedeniyle sedye ile içeri giremeyen sağlık ekipleri genç kızı ceset torbasına koyarak aşağıya indirdi. El ve ayaklarından yaralanan A.A. ve annesi Y.A., hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.