BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  POLİTİKA

Tüzmen Erdoğana kırgın

Tüzmen'le ilgili iddialar Ankara'yı da hareketlendirdi. Tüzmen, Erdoğan'a da bakın nasıl cevap verdi.

Abone ol

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun hakkında soruşturma açtığı iddialarıyla ilgili olarak, ''Daha elimize gelen net bir şey yok'' dedi.

Bakan Tüzmen, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu tarafından düzenlenen ''Türkiye-Afrika Dış Ticaret Köprüsü'' toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, bugün bir gazetede yer alan ve hakkında Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun soruşturma açtığı iddialarına yer veren haberle ilgili sorusuna, ''Daha elimize gelen net bir şey yok'' karşılığını verdi.

İstanbul'un, Türkiye-Afrika Dış Ticaret Köprüsü toplantısıyla 20'den fazla Afrikalı bakanı ağırladığını ifade eden Tüzmen, konuyla ilgili daha sonra ayrıntılı açıklama yapacağını söyledi. Tüzmen, ''Bizim arkadaşlarımızla beraber gelecek nesillere bıraktığımız bir destanımız var. Bu tip şeyler son zamanlarda başımıza geliyor. Açıklamaları daha sonra yaparız. Vatan sağolsun'' dedi. Bakan Tüzmen, bir gazetecinin, talimatın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğine ilişkin sözleri üzerine de, ''Ona da
vatan sağolsun'' dedi.