BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.389,62
HABER /  GÜNCEL

Kurt eve girip adama saldırdı

Evin içine giren kurt dehşet saçtı, evden çıkarılan kurt aynı beldede 3 kişiye daha saldırdı

Abone ol

Erzincan’ın Mollaköy beldesinde, kapısı açık bırakılan eve giren kurdun saldırdığı yaşlı adam, komşularının yardımıyla yaralı olarak kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Tepecik Mahallesi’nde yaşayan Dursun Çelik (80), evine giren kurdun saldırısına uğradı. Komşularının yardımıyla kurdun saldırısından kurtulan ve elleri parçalanan Çelik, Erzincan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Çelik, kuduz şüphesiyle ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

SAĞ ELİMİ KAPTI, SOL ELİMLE BOĞAZINI SIKTIM

Dursun Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, havanın sıcak olması nedeniyle evinin kapısını açık bıraktığını ve çekyatta yattığı sırada içeri giren kurdun saldırısına uğradığını söyledi. Kendisiyle birlikte evde 2 torununun daha bulunduğunu anlatan Çelik, "Kurt önce sağ elimi kaptı. Ben de sol elimle kurdun boğazını sıkarak kendimi kurtarmaya çalıştım. Daha sonra feryadımı duyan komşularımın yardımıyla kurdun saldırısından kurtuldum" diye konuştu.

SÜREK AVI BAŞLADI

Erzincan'ın Mollaköy beldesinde, evin içine girerek Hüsnü Çelik’e saldıran kurt, Dörtler Beldesindede üç kişiye daha saldırarak yaraladı. Köylüler tarafından kovalanan kurt akşam saatlerinde Erzincan Merkeze bağlı Dörtler beldesinde evlerinin bahçelerinde oturan 54 yaşında Nahide Düztaş oğlu 34 yaşındaki Vahit Düztaş ile Tepecik Köyü'nde oturan Nadire Tosun'a saldırdı.

Yaralılar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine sevk edilirken bölgede saldırgan kurtu yaralamak için adeta sürek avı başlatıldı.