BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kürt Ahmetin yeğeni tutuklandı

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden "Kürt Ahmet"in yeğeni tutuklandı.

Abone ol Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden "Kürt Ahmet" lakaplı Ahmet Turgut'un yeğeni Şahin Turgut, polis tarafından önceki gece gözaltına alındı. 2004 yılında başlatılan çete operasyonunda tutuksuz yargılanan Turgut hakkında 7 yıl 5 ay hapis cezası kesinleştiği için cezaevine konuldu.

HAPİS CEZASI KESİNLEŞTİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kürt Ahmet'in de tutuklandığı 2004 yılındaki operasyon sonrası bir süre cezaevinde kalan ancak daha sonra, tutuksuz yargılanmak üzere salınan Şahin Turgut için geçtiğimiz günlerde mahkeme kararını verdi. Hakkında çete lideri olmak, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet, darp, tehdit gibi suçlardan yargılanan Turgut'a 7 yıl 5 ay hapis cezasına hükmedildi.

GECE KULÜBÜNDE YAKALANDI

Bu arada, geçtiğimiz hafta Başkent'in ünlü bir barında manken Ebru Destan'ı tokatladığı iddia edilen ancak Destan tarafından yalanlanan olayın ardından Turgut'un aranmaya başlandı. Önceki gece Çankaya'da bir gece kulübünde bulunan Turgut, Ankara Emniyeti KOM Şubesi'nce gözaltına alındı. Dün sabah sağlık kontrolünden geçirilip Ankara Adliyesi'ne çıkarılan Turgut'un cezası vicahiye çevrildi. Polis, tutuklanan Turgut'u cezaevine teslim etti.