BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  DÜNYA

Kürkçü’den iyi haber

Katıldığı Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kongresi’nde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün sağ...

Abone ol

Katıldığı Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kongresi’nde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
HDP’nin 1. Olağanüstü Kongresi’ne katılan Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, yaptığı konuşma sonrası rahatsızlandı. Kürkçü, iki partilinin salondan çıkardığı milletvekili ambulansın gelmesi beklenmeden otomobille Güven Hastanesine kaldırıldı.
Kürkçü’nün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Uz.Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, Kürkçü’nün durumunun iyi olduğunu ve daha önceden bulunan stentin alanında tıkanıklık tespit edildiğini ve bu stentin açılarak yeni bir stent uygulaması yapıldığını söyledi.
Başarılı bir uygulama ile damarın çalışmasının sağlandığını ifade eden Küçükbaş, "Bu tür rahatsızlıklarda yoğun bakımda takip gerekiyor . Bir veya 2 gün takibine devam edeceğiz. Şuan da hayati tehlike yönünden kalp rahatsızlıklarında birşey söylemek zor ama oldukça iyi durumdalar ve kendilerini rahat hissediyorlar. Yoğun bakımdaki takibimiz sonucunda 2 gün içinde taburcu etmek ümidindeyiz” dedi.
Kürkçü’yü hastanede ziyaret eden BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak ise Kürkçü’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek şunları söyledi: "Öncelikle Ertuğrul Kürkçü’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşarak bizimle birlikte mücadeleye, yola devam edeceğine inanıyoruz. Bize verilen bilgi sağlık durumunun iyi olduğu yönünde. Ertuğrul Kürkçü’nün biran önce aramızda olacağına inanıyoruz.“
(İHA)