BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Çöp evde yaşam mücadelesi

Konya’nın Ereğli ilçesinde, 2 çocuğu ile adeta çöp evi andıran tek odalı yerde yaşayan kadın, yetkililerden yardım bekliyor. <br/>Yıllar önc...

Abone ol

Konya’nın Ereğli ilçesinde, 2 çocuğu ile adeta çöp evi andıran tek odalı yerde yaşayan kadın, yetkililerden yardım bekliyor.
Yıllar önce eşinin ölümü üzerine 1’i engelli 2 çocuğuyla yalnız kalan Elif Karaca, yaşam mücadelesi veriyor. Komşuları ve yakınlarının yardımlarıyla geçimini sağlayan kadın ve çocuklarının kaldığı tek odalı eve ağır kokudan girilemiyor. Adeta çöp evde yaşayan kadın engelli oğluna bağlanan maaşı diğer çocuğunun şiddet uygulayarak aldığını anlatarak, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.
Kadının üvey oğlu Nurettin Karaca ise babasının ölümünün ardından 3 çocuğuyla tek başına kalan kadının kızının geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve ailenin sağlık problemleri olduğunu söyledi. 12 yaşındaki oğlunun sürekli suça karıştığını ve engelli kardeşine bağlanan maaşı adeta gasp ettiğini ileri süren Nurettin Karaca, ailenin tedavisi ve daha iyi şartlarda yaşamını sürdürmesi için yardım istedi.
(İHA)