BIST 9.990
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,49
HABER /  GÜNCEL

Kupada 6 gollü maç

2014 Dünya Kupası H Gurubu maçında bu akşam Güney Kore ile Cezayir karşı karşıya geldi. Mücadele Cezayir’in 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi....

Abone ol

2014 Dünya Kupası H Gurubu maçında bu akşam Güney Kore ile Cezayir karşı karşıya geldi. Mücadele Cezayir’in 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.
Estadio Beira-Rio’daki karşılaşma Wilmar Roldan Perez’in düdüğü ile başladı. Karşılaşmanın ilk golü ise Cezayir’den geldi. 26. dakikada Medjani’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Slimani, savunmadan sıyrıldıktan sonra topu ağlara gönderdi. (0-1) Cezayir çok geçmeden 2. golü de kaydetti. 28. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Rafik Halliche’nin kafa vuruşunda top ağlara gitti. (0-2) Cezayir farkı 3’e çıkardı. 38. dakikada Slimani’nin sol kanattan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Djabou düzgün bir vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Cezayir 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarsı 3-0 Cezayir üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarı Güney Kore’nin golü ile başladı. 50. dakikada Cezayir ceza sahasına gönderilen uzun pasta Son Heung-min topu kontrol ettikten sonra topu ağlara gönderdi. (1-3) 62. dakikada Cezayir arayı tekrar açtı. Feghouli ile duvar pası yapan Brahimi kaleciyle karşı karşıya kaldığı sırada topu ağlara gönderdi ve fark tekrar 3’e çıktı. (1-4) Ardından Güney Kore 2. golünü de attı. 72. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde Lee’nin bıraktığı topu Koo Ja-cheol ağlara gönderdi. (2-4)
Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 4-2 Cezayir üstünlüğü ile sona erdi.
(İHA)