BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kumpas mağduru generalin abisinden mesaj var

Beraatla sonuçlanan İZMİR casusluk davası sanıklarından Tümgeneral Aleattin Parmaksız mezarı başında anıldı.

Abone ol

Kanser tedavisi gördüğü hastanede geçen yıl hayatını kaybeden İzmir'deki "Askeri Casusluk" davasının sanıklarından emekli Tümgeneral Aleattin Parmaksız, mezarı başında anıldı.

Parmaksız için Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen etkinliğe eşi Yıldız Parmaksız, oğlu Kaan Parmaksız, ağabeyi Naci Parmaksız ve silah arkadaşları katıldı.

Törenden sonra AA muhabirine açıklama yapan Naci Parmaksız, Türkiye'nin çok karanlık günlerden geçtiğini ifade ederek, bu süreçte pek çok ferdin ve ailenin büyük acılar çektiğini dile getirdi.

Kardeşine çamur atıldığını kaydeden Parmaksız, bu iftiranın kardeşinde büyük bir infial yarattığını ve üzüntüsü nedeniyle de çok kısa sürede hayatını kaybettiğini belirtti.

ABİSİ: KUMPASI KURANLARIN HEPSİ GEREKEN CEZAYI ÇEKERLER

Parmaksız, bu komploları düzenleyenlerin en kısa sürede cezalarını çekmesi gerektiğini vurgulayarak, "Türk ordusuna ve fertlerine yapılan kumpasın, nihayet bir balon olduğu ortaya çıktı. Umuyorum ki Türkiye'de adalet varsa ki ben hala dürüst hakimler olduğuna inanıyorum, bu kumpası kuranların hepsi gereken cezayı çekerler" diye konuştu.   

Parmaksız, İzmir'de aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu "askeri gizli bilgi ve belge bulundurma" suçlamasıyla yargılanmıştı.