BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kulüplerin Delgado kapışması

Beşiktaş'ın Arjantinli Matias Delgado oyuncusu bu kez de İtalyan kulüpleri birbirine düşürdü.

Abone ol

Beşiktaş'ta kaptanlık pazubandını koluna takmasının da etkisiyle lige fırtına gibi bir başlangıç yapan ve attığı gollerle Siyah-Beyazlı takıma hayat veren Matias Delgado, ilerleyen haftalarda form grafiğinde düşüş yaşasa da, Avrupa devlerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

Akşam'ın haberine göre; Önceki dönemde Arsenal başta olmak üzere pek çok İngiliz ekibinin renklerine katmak istediği Arjantinli oyuncu, bu kez de İtalyan kulüplerini birbirine düşürdü. Juventus ve Lazio’nun Delgado konusunda büyük rekabet yaşadığı ifade edilirken, Torino temsilcisinin menajeri Alessio Secco, bir hafta içinde Beşiktaş ile temasa geçeceklerini ifade ederek, "Elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. Çünkü Lazio da bu oyuncunun peşinde" dedi.

SCHALKE 04 VE HAMBURG DA VAR

Fourfourtwo adlı futbol dergisinin internet sitesinde yer alan haberde Juventus, Delgado için Beşiktaş’a 13.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunacak. Lazio kulübünün de 10 milyon Euro’nun biraz üzerinde bir teklif yapacağı öne sürülüyor. Bu arada Matias Delgado’yu Schalke ve Hamburg’un da takip ettiği Alman basınında yer alıyor.