BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yiğidolar galibiyete kilitlendi

Sivasspor, Ankaragücü'nü yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Abone ol

Sivasspor, Ankaragücü'nü yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligde 6 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alarak 11 puan toplayan Sivasspor, yarın sahasında konuk edeceği Ankaragücü'nü yenerek hem çıkışını sürdürmeyi hem de 6. haftada deplasmanda Ankaraspor karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmeyi hedefliyor.

İç sahada bu sezon Fenerbahçe ve Bursaspor'u yenip, Kayserispor ile berabere kalan Sivasspor, Ankaragücü'ne de mağlup ederek sahasındaki başarılı performansını sürdürmek istiyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren ve kampın ardından Sivas'taki kulüp tesislerinde yaptığı idmanlarla Ankaragücü maçına hazırlanan Sivasspor'da, yarın tek hedef galibiyet.


-KART CEZALISI SYLLA YOK-


Sivasspor'da yarınki maçta, Ankaraspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla forma giyemeyecek. Sylla'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Onur Tuncer ve kaleci Volkan Ünlü de kırmızı-beyazlı ekibin kadrosunda yer almayacak.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından hafta içi takımla birlikte çalışmalara başlayan, ancak tam hazır olmayan Mohammed Ali Kurtuluş'un da yarınki karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Sivasspor ile Ankaragücü arasında yarın saat 14.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı, Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Cemal Bingül'ün yapacağı maçta, Suat Arslanboğa da dördüncü hakem olarak görev alacak.