BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hukuk(!) ile aldatmak

Allah İle Aldatmak'tan sonra bu kez de Hukuk(!) ile aldatmak

Abone ol

İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk'ün kitabı çok satınca, diğer ulusalcı yazarlara da örnek oldu.'Ulusalcıların İslamcı kanadı' olarak adlandırılan Yaşar Nuri Öztürk'ün 'Allah ile Aldatmak' kitabı tam 54 baskı yapmış ve haftalarca çok satanlar litesinin zirvesinde yer almıştı. Ancak Yaşar Hoca'nın eşini danışmanıyla aldatttığı iddiaları ortaya çıkınca kitabın satışı bir anda yavaşladı ve 54. baskıda kaldı.

VURAL SAVAŞ'TAN 'HUKUK İLE ALDATMAK'
Yaşar Nuri ÖZtürk'ün 'Allah ile Aldatmak' kitabı çok satanlar listesine girince, ulusalcıların bir diğer ismi Vural Savaş da bu rüzgara kapıldı. İlahiyatçı olan Yaşar Hoca 'Allah ile nasıl aldatıldığını' deşifre ederken, eski Yargıtay Başsavcısı olan Vural Savaş da 'Hukuk ile nasıl aldatıldığını' anlatmaya karar verdi.



TAM SAYFA İLAN
"Türkiye Cumhuriyeti'ni 'Hukuk Devleti' olmatan çıkarıp bir 'Korku İmparatorluğu' haline getirmek isteyenlerin suratına şamar gibi inen kitap" sloganıyla raflara çıkan kitabın tanıtımı için de ciddi bir reklam kampanyası başlatıldı. Vural Savaş, kitabının tanıtımı için cumhuriyet gazetesine tam sayfa ilan verdi. Anayasa Mahkemesi'nin '367' kararını savunan Savaş'ın hukukla nasıl aldatıldığını ne şekilde deşifre ettiğini(!) kitabı okuyunca daha iyi anlayacağız