BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kültür Okulu'na davullu zurnalı açılış

Avcılar Belediyesi'nce hayata geçirilen Kültür Okulu projesi yeni eğitim dönemine davullu zurnalı eğlenceyle başladı.

Abone ol

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde her yıl yapılan ve büyük ilgi gören ücretsiz kış dönemi Kültür Okulu davullu zurnalı başladı.

Avcılar halkının büyük ilgi gösterdiği ve ücretsiz olan Kültür Okulu kış dönemi eğitim çalışmaları muhteşem bir törenle başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce genç ve yetişkin kurslara akın etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Başkan Mustafa Değirmenci’nin de katılımıyla gerçekleşen açılışta Modern Dans Topluluğu elemanları öğrenci ve velileri davul resitaliyle karşıladı.

Kültür kenti

Açılış töreninde bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Barış Manço Kültür Merkezi’nin asıl amacının geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin bilgi ve birikimlerini arttırmayı hedeflediğini belirtti.

“Bugün Avcılar denilince, Kültür kenti akla geliyor” diyen Değirmenci “Bu ülkenin geleceği kültür ve sanatla yoğrulmuş gençlerin elindedir. Bu çocuklarımız laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarıdır” şeklinde konuştu.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış törenlerine katılan öğrenci ve veliler, tiyatro bölümü oyuncularının muhteşem gösterilerini ayakta alkışladı.