BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antepli işadamında yerel şirketlere destek

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ilde faaliyet gösteren yerel ajanlara destek olun çağrısı yaptı.

Abone ol

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantepli firmalara grafik tasarım ve promosyon çalışmalarında, yerel ajansları tercih etmeleri çağrısı yaptı.

Aslan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te bir çok reklam ajansının faaliyet gösterdiğini ifade ederek, ''Reklam ajansları, bu alanda ciddi mesafe almış durumdalar. Üretici firmalarımızın reklam ve tanıtım işlerinde büyük şehirlerdeki ajanslar yerine yerel ajansları tercih etmeleri, sektörün kentteki gelişimine ivme katacağı gibi uzun vadede kazanan yine kentimiz olacaktır'' dedi.

Başkan Aslan, şöyle devam etti:

''Özellikle grafik- tasarım, baskı ve promosyon alanında faaliyet gösteren üye firmaların yıllardır yaşadıkları soruna oda olarak çözüm arayışındayız. Söz konusu sektörlerde yaşanan sıkıntının çözümünde Gaziantep'teki tüm firmalardan duyarlılık bekliyoruz. Şehrimizde grafik tasarım, baskı, reklam filmi ve promosyon çalışması yapan firmalarımız, son dönemde alt yapılarını güçlendirmiş ve kendi alanlarında ciddi bir gelişim göstermişlerdir."

Söz konusu işlerin başka kentlerdeki ajanslara verilmesinin, kendi imkanlarıyla belli bir aşama kaydetmiş olan yerel reklam ajanslarının gelişimini olumsuz etkileyeceğini savunan Aslan, şunları kaydetti:

''Sanayi ve ticaret şehri olan Gaziantep'te üretim sürdükçe üretilen ürünlerin tanıtım ve pazarlamasında mutlaka reklam ve promosyon çalışması da yürütülecektir."