BIST 10.471
DOLAR 32,61
EURO 35,03
ALTIN 2.433,02
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlerbirliği'nde noterli antreman!

Gençlerbirliği'nde yolların ayrılması kararı verilen Thomas Doll'e karşı ilginç bir oyun oynanmaya kalkışıldığı öğrenildi.

Abone ol

Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet ve 8 hafta sonunda 8 puanda kalınmasının ardından Gençlerbirliği Kulübü'nde akşam yapılan toplantı sonrasında teknik direktör Thomas Doll ile yolların ayrılmasına karar verilmişti.

Gençlerbirliği Kulübü'nün aldığı bu kararı tercüman vasıtasıyla Doll'e ilettiği ve Alman teknik adamın da alınan karara saygı duyarak bu durumu kabul etmişti.

Yönetimin, Pazartesi yapılacak antrenmana çıkmaması için Doll ile konuştuğu ve Doll'un de yapılacak antrenmana çıkmayacağını söylediği öğrenildi.

 Ancak bu konuşmaların ardında ilginç bir olay çıktı. İlhan Cavcav'ın yollarını ayıracağı Doll'e yaklaşık 750 bin Euro tazminatını ödememek için ilginç bir yöntem belirlediği öğrenildi. Doll'e 'antrenmana çıkma' diye yönetimin, Pazartesi saat 11.00'de yapılacak antrenmana noter çağırmayı ve Alman teknik adamın antrenmanı çıkmadığını belgelemek istediği ifade edildi.

Ancak, Thomas Doll'un bu oyunu menajerler aracılığıyla duyduğu kaydedildi. Bu gelişme karşısında Doll'un yarın yapılacak antrenmanda takımın başında sahaya çıkacağı ifade edildi. Tüm bu gelişmelerin ardından Gençlerbirliği'nde nelerin yaşanacağı büyük merak konusu oldu.