BIST 10.932
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.451,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eyüpspor yükselme hedefinde

Spor Toto 2. Lig'de top koşturan Sakaryaspor, Şanlıurfa maçıyla birlikte yükselişe geçme umudunda.

Abone ol

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Eyüpspor'da, kulüp başkanı Muammer Torun, Sakaryaspor karşısında ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu dile getirerek, ''Şanlıurfaspor maçıyla yükselişimiz başlayacak. Bunun sinyallerini aldık'' dedi.

Muammer Torun, yaptığı açıklamada, takımın Sakaryaspor maçında iyi bir futbol ortaya koyduğunu ve 1 puanı hak etmediklerini söyledi. Hakem Sacit Keşkek'in yönetimini eleştiren Torun, şöyle konuştu:

''Bu hafta ideal 11'le sahaya çıktık. Çok iyi oyun ortaya koyduk. Maçın son dakikalarında hakem takımımızın hızını kesici kararlar verdi. Çok kart gösterdi. Oyunun temposunu düşürdü. 1-0 önde götürdüğümüz maçta 82. dakikada karambolden bir gol yediğimiz golle berabere kaldık. Ben inanıyorum ki takımımızın, sahamızda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçla yükselişi başlayacak. Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve yönetimimiz buna inanıyor.''

1 Kasım'da yapılacak olağanüstü genel kurulda devam edip etmeme konusunda henüz karar vermediğini kaydeden Torun, ''Biz kulüp menfaatleri doğrultusunda olağanüstü genel kurul kararı aldık. Takıma huzur geldi. Macera peşinde değiliz. Ben başkan olsam da olmasam da sonuçta Eyüpspor'un menfaatlerini göz önünde bulunduracağız'' dedi.