BIST 10.257
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.399,03
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kulislerde Rahşan Hanım bombası!

CHP kulislerine bomba gibi düşen iddia. Rahşan Ecevit'in, 'bütünlük' mesajı için Kılıçdaroğlu'nun listesinden yönetime gireceği konuşuluyor.

Abone ol

CHP'de, 18 Aralık'taki yönetimin değişeceği olağanüstü kurultay için geri sayım sürüyor. Kulisler hareketli, fısıltılar kulaktan kulağa yayılıyor. Yeni yönetim listesine girmesi beklenen isimler ortaya atılıyor. Bunlardan en çarpıcı olanı ise Türk Solu'nun efsane isimlerinden Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'le ilgili.

Akşam'ın haberine göre, Rahşan Hanım'ın da Kılıçdaroğlu'nun blok listesinde yer alacağı, bu yolla hem parti içi hem de seçmen bazında 'bütünlük' mesajı verileceği iddia ediliyor.

TEKİN: YOK ÖYLE BİR ŞEY

Rahşan Ecevit'le üst düzey bir parti yöneticisinin, 'nabız yoklama' çerçevesinde diyaloğa gireceği ifade ediliyor. Ancak bu iddia resmi olarak doğrulanamadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin iddiaya yönelik soru üzerine, 'Hayır, hayır... Yok öyle şey, nereden çıkıyor?' diye konuştu. Ancak Tekin'in bu sözlerine rağmen tüm gün kurultay kulislerinde bu iddia kulaktan kulağa yayılmaya devam etti.