BIST 9.509
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,41
HABER /  GÜNCEL

Küçük Musayı öldüren oyun!

Erzurum bu cinayetle sarsıldı. Musa kuzu kuzu bir gencin arkasından gitti, ardından cesedi bulundu. Ölümü için inanılmaz iddialar var.

Abone ol

Erzurum'da okula giderken kaçırılan ve altı gün sonra işkence yapılarak öldürülen 13 yaşındaki Musa Kang'ın (13) katil ya da katillerini bulmak için Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, insan avı başlattı. Ölümüyle ilgili iddialardan biri de Musa'nın bilgisayar oyunu çetesinine kurban gitmesi...

Şüpheler sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Musa'yı ağlatarak ölüme götüren ve yüzünde çizik, burnunda çöküntü olan, kıvırcık saçlı, esmer, siyah gözlü, madde bağımlısı bir genç üzerinde şüpheler yoğunlaştı. 

METİN 2 YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?
İddialara göre çete Musa'ya bilgisayar oyunu oynatıp yarattığı sanal karakterleri parayla satıyormuş... 

Musa'nın oynadığı oyunun 'Metin 2" olduğu söyleniyor. Doğuya has Türkçe bir oyun olan Metin 2 şöyle tanıtılıyor: "Metin2 sizi fantastik doğu dünyasına götürür. Bir dövüş sanatları ustası olun ve Ejder Tanrısının müttefiği olarak toprağı zehirleyen Metin Taşlarının kötü etkisine karşı savaşın. Üç imparatorluktan biri için vahşi savaşlara katılın, toprakları fethedip değerli eşyalar kazanın ve kıtanın yeni İmparatoru olun. Kaderiniz sizin elinizde!"

Erzurum'da 3 Kasım günü evinden okula giderken 17-18 yaşlarındaki genç bir erkek tarafından kaçırılan bilgisayar kurdu 13 yaşındaki Musa Kang'ın cesedi dün bulundu. Küçük hacker kafası taşla ezilerek öldürülmüştü. 

ADI LEVENT, YÜZÜNDE ÇİZİK VAR, BURNU OYUK

 ATV'de Müge Anlı ile 'Tatlı Sert' programına 'Hacker Musa'nın kaybolmasıyla ilgili olarak ihbar yağdı. Özellikle programa katılan kadınlar tarafından yapılan ihbarlarda Musa ile birlikte güvenlik kameralarına yansıyan görüntüdeki gencin isminin 'Levent' olduğu, burnunda bir çöküntü ve yüzünde çizik bulunduğu bildirildi. Yayından alınan kadın, programcılara Levent'le ilgili diğer bilgileri de aktardı. Madde bağımlısı olarak tanınan ve öğrencilere sarkıntılık ettiği öne sürülen gencin, siyah gözlü, esmer, kıvırcık saçlı, deri mont giydiği belirtildi. Bir başka kadın, gencin hurdacılık yaptığını ve Kavakkapı Mahallesinde oturduğunu iddia etti.

MUSA ÇETEYE PARA KAZANDIRIYORDU İDDİASI

Başka bir vatandaş ise görüntülerdeki gençle Musa'yı Çaykara iş merkezinin arkasındaki bir internet kafede gördüğünü anlattı. Musa ile o gencin bir bilgisayar önünde oturduklarını kaydeden kimliğini açıklamayan vatandaş, "Ne bakıyorsun" uyarısıyla karşılaştığını belirtti. Tanık, "Öğrenmek için bakıyorum" dediğini kaydederek "Bilgisayar önünde sanki Musa'ya bir şeyler yaptırıyorlardı. Bunlar bir çete. Çetenin lideri 'Tamara' kod adlı birisi. Kaçıran gence ise ufak - tefek anlamına gelen 'Goddik' diyorlardı. Musa'ya para kazandıran bir oyunu oynatıyorlardı. Anladığım kadarıyla Musa bilgisayar oyunlarından çeteye büyük paralar kazandırıyordu.' diye konuştu.