BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Küçük kızlara tecavüz ettiler

Islamcı gibi görünüyorlardı. Küçük yaşta kızlara tecavüz ediyorlardı.

Abone ol

Bursa'da küçük yaştaki kızlara hap içirip tecavüz eden 9 kişilik bir şebeke ortaya çıkarıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi dedektifleri, başlattıkları çalışma sonucunda "Sultan Ali Baba ve Havarileri" olarak adlandırılan topluluğu ortaya çıkardı.

İSLAMİ KESİMİN İÇİNDE YAŞIYORLARDI

Batmanlı olan ve kentte kuruyemişçilik yapan Şemsettin Yıldırım'ın liderliğini yapan suç örgütünün faaliyetlerini gizlemek amacıyla çevrelerine İslami kesim içinde yaşadıklarını belirten görüntü verdikleri saptandı.

Teknik izleme yapan polis, dün gerçekleştirdiği baskınla Yıldırım ve adamlarını birlikte uyuşturucu alemi yaparken yakaladı. Grubun sürekli başta kokain olmak üzere uyuşturucu madde kullandığı belirlenirken, zanlıların tespit ettikleri yaşı küçük kızları hap içirmek veya madde koklatıp etkisiz hale getirdikten sonra tecavüz ettiği belirlendi.

"CENNETE YÜKSELMEK" İÇİN

Kendilerini "cennete yükselmek" duygusunu oluşturmak için gasp ve yağma gerçekleştirip zengin olmanın önünü açmayı hedefleyen zanlılarla birlikte, porno cd'ler, 4 tabanca, 3 bastonlu kılıç, 10 bıçak, 145 merminin yanı sıra 128 ecstasy hap ile bir miktar kokain ve 17 ayrı kokain kullanma düzeneği ele geçirildi.

Soruşturmayı yürüten Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücaedele Şubesi, zanlıların bağlantılarını ayrıntılı araştırmaya başlarken, mağdur olan küçük yaştaki çocukların bilgisine başvuracağı öğrenildi.