BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

KÜÇÜK ÇOCUK TARTIŞIRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ

İzmit’te, Topçular İlkokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Yunus K, iddialara göre arkadaşıyla tartışırken kalp krizi geçirerek yaşamını yi...

Abone ol

İzmit’te, Topçular İlkokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Yunus K, iddialara göre arkadaşıyla tartışırken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Topçular Mahallesinde ikamet eden Fatma K ve Muhittin K çiftinin iki çocuğundan biri olan 12 yaşındaki Yunus K, eğitim gördüğü İzmit Topçular Mahallesindeki okulunda arkadaşı Y.L. (12) ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında bir anda fenalaşan Yunus K dengesini kaybederek yere düştü ve başını yere çarptı. Öğretmenleri tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yunus K, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hastane morgunda yapılan otopside talihsiz çocuğun kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği ve astım hastası oluğu anlaşıldı. Tartıştığı arkadaşı Y.L. ise ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)