BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14
HABER /  MEDYA

Küçük Ağa 36. bölüm Rengin Sinem'den öcünü alıyor

Küçük Ağa'da 36. bölümde işler karışıyor. Yeni bölümde Ali ile Sinem'in arası bozulur Rengin ise bunu fırsat bilerek Sinem'den öcünü almaya çalışır.

Abone ol

Küçük Ağa'da 36. bölümde işler karışıyor. Yeni bölümde Ali ile Sinem'in arası bozulur Rengin ise bunu fırsat bilerek Sinem'den öcünü almaya çalışır.

KÜÇÜK AĞA'DA 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rengin insanlara zarar vermeye devam etmektedir.Okuldakiler ve çete Mehmetcan için ellerinden geleni yapmaya çalışırken, Mehmetcan yaşadığı şoku atlatmaya çalışmaktadır.

küçük-ağa-3.jpg

Rengin, Sinem’den hırsını alamamıştır ve adım adım peşindedir. Sinem ve Ali’nin arası oldukça kötüdür. Ali ise oldukça perişan haldedir.

küçük-ağa1.jpg

Sinem’in Rengin yüzünden başına gelenler, herkeste şok etkisi yaratacaktır. Ali ise bu kadından kurtulmak için kendini ateşe atacaktır. 

küçük-ağa4.jpg

Sinem’in yaşadıkları, Mehmetcan’ı ve tüm aileyi neredeyse Ali’yi affedemez noktaya getirecektir. Yaşananlar ise yürekleri epey burkacaktır.

GEÇEN HAFTA KÜÇÜK AĞA'DA NELER OLDU?

Sinem ve Ali’nin arası oldukça kötüye gitmektedir. Herkes Ece’nin sağ salim bulunması için seferber olur.

küçük-ağa-1.jpg

Mehmetcan ise kardeşi için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Rengin için çember daralmıştır fakat, psikopatlıklarına devam etmektedir. Yine bir şekilde kaçmayı başarır. Takıntısı hâlâ Ali’dir ve durum oldukça tehlikeli bir hal almıştır. 

küçük-ağa-2.jpg

Ali’nin şirketinde ise işler pek iyiye gitmemektedir. Ne Ali ne de Sinem, Rengin’in yaptıklarının önüne geçememektedir. Sinem ve Ali’yi zor günler beklemektedir.

küçük-ağa-35.-bölüm-1.jpg

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Küçük Ağa bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ali’nin geçmişiyle ilgili durumlar gündeme geliyor ve Ali bu olaydan kaçamıyor.