BIST 10.759
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.429,20
HABER /  GÜNCEL

Kucağında öğrencisi ile basıldı ama...

Kız öğrencisi 17 yaşındaki S.T. ile uygunsuz yakalandığı öne sürülen beden eğitimi öğretmeni 32 yaşındaki F.M'den çok ilginç bir savunma geldi

Abone ol

Bursa'da bir otomobilde kız öğrencisi 17 yaşındaki S.T. ile uygunsuz yakalandığı öne sürülen beden eğitimi öğretmeni 32 yaşındaki F.M'den çok ilginç bir savunma geldi

Merkez Osmangazi İlçesi Uludağ yolunda cumartesi akşamı devriye gezen polis ekipleri park edilen bir otomobilde genç kız ve bir erkek bulunduğunu fark etti.

Polis ekibinin bir süre izlediği hareket eden araçta kızın sürücünün kucağında oturduğunu görünce otomobili durdurup kimlik sorgulaması yaptı. Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki bir lisede beden eğitimi öğretmeni F.M.'nin kucağındaki kızın öğrencisi S.T. olduğu belirlendi.

"ARABA KULLANMASINI ÖĞRETİYORDUM"

İfadesinde, "Biz bir şey yapmıyorduk sadece öğrencime araba kullanmasını öğretiyordum" diyen F.M., Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

Polis, öğretmeniyle aralarında bir şey olmadığını sadece birlikte biraz dertleşmek için ve araba kullanmak için dağ yoluna geldiklerini söyleyen S.T.'nin ailesine bilgi verdi.

Ailenin, öğretmen ile ailece tanıştıklarını belirtmesi üzerine gözaltında tutulan beden eğitimi öğretmeni ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

KÖY MUHTARI KURS GÖREVLİSİNİ TACİZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, nakış kursu eğitmeni A.A.'nın, taciz şikayeti üzerine Han Köyü Muhtarı Necat D. gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde jandarmaya giden 24 yaşındaki A.A., Han Köyü'nde açılan dikiş-nakış kursunda eğitmen olarak görev yaptığını, köy muhtarı Necat D.'nin kendisine arkadaş olma ve birliktelik yönünde tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu.

Eğitmenin şikayeti üzerine harekete geçen jandarma, köye giderek muhtar Necat D.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

7 YAŞINDAKİ KIZINA CANLI SEKS ŞOV YAPTIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Fatih'teki evlerinde para karşılığında webcam'da kızı G.G. (24) ile birlikte canlı seks şov yaparak erkekleri tahrik eden anne R.G. (46), bir erkek izleyicinin isteği üzerine 7 yaşındaki küçük kızını da çirkin işine alet edince hapsi boyladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Vatan Gazetesi'nde Elif Altın'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre, 24 yaşındaki G.G. internet ortamında irtibat kurduğu erotik site yöneticileri ile para karşılığı kamera karşısında soyunmak için anlaştı.

Uzak bir semtte çalışan babasının geç saatlerde eve gelmesinden istifade eden G.G., 2011 yılı başından itibaren evindeki bilgisayarın karşısına geçip webcamı açarak tamamen soyunmak suretiyle site yöneticilerinin servis sağladığı erkek şahıslara gösteri yapmaya başladı. Annede kızına katıldı

Durumdan haberdar olan 46 yaşındaki anne R.G'de bir süre sonra kızı ile birlikte webcamın karşısına geçerek soyunmaya başladı. Anne kız bu şekilde sitenin kendilerine yönlendirdiği erkek müşterilere canlı seks şov yaptırıyordu. 3-4 ay kadar süren bu eylemler sırasında zaman zaman odaya giren evin 7 yaşındaki küçük kızı M.B.G.'de kameranın etki alanına girince, kendilerini izleyen bir erkek müşterinin dikkatini çekti.

Bu kişinin talebi üzerine anne-kız, küçük kızın elbiselerini çıkararak cinsel bölgelerinin kamerada görünmesini sağladılar. Polisler evi basıp gözaltına aldı

3 Nisan 2011 tarihinde meydana gelen bu görüntüye şahit olanlar olayı polise ihbar etti. Ertesi gün anne-kızın yaşadığı Fatih'teki eve baskın düzenleyen polisler R.G. ve G.G.'yi gözaltına aldı.

Çıkartıldıkları Fatih Sulh Ceza Mahkemesi'nde dolaylı olarak suçlamayı kabul eden R.G. ve G.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. "Çocuğun basit cinsel amaçlı istismarı" suçundan TCK'nın 103/1-3. maddeleri gereğince 4.5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan anne-kızın yargılanmalarına önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde başlanılacak. 100 kontöre striptiz...

MSN'de kontör karşılığı soyunan kadınlar arasında, değişik meslek sahipleri de bulunuyor. Polis, GSM kontörü transferiyle gerçekleştirilen sanal seks sektörünün, günlük 10 milyon TL ciroya ulaştığını ve son yıllarda sanal seks sitelerinde büyük artışlar yaşandığını belirledi.

İnternet üzerinde bulunan binlerce sete sayesinde genç kızlara soyunarak para kazanacakları anlatılıyor. Siteye üye olarak giren müşteri erkekler de 100 GSM kontörü karşılığında (yaklaşık 20 lira) MSN kamerası üzerinden genç kızlara soyunmasını söylüyor. Genç kızlar da başları görünmemek kaydıyla müşteriye 10 dakika ne isterse yapıyor. Müşteri yeniden izlemek isterse yeniden kontör gönderiyor. 

KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kağıthane'de emniyet şeridine otomobilini park edip, karşı yöne geçmek isteyen 34 yaşındaki Enis Siper Bakanyıldız, Orhan Tüfekçi'nin kullandığı TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kağıthane'de otoyolun emniyet şeridine otomobilini park edip karşı yöne geçmek isteyen 34 yaşındaki Enis Siper Bakanyıldız'a Orhan Tüfekçi'nin kullandığı TIR çarptı.

Bakanyıldız olay yerinde hayatını kaybederken, TIR sürücüsü Orhan Tüfekçi polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza, TEM otoyolu Aslantepe stadına yaklaşık 300 metre mesafede Okmeydanı yönünde meydane geldi. İddialara göre saat 23.00 sıralarında Enis Siper Bakanyıldız henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 34 UP 2192 plakalı otomobilini emniyet şeridine park etti. Otomobilinden inerek karşı yöne geçmek isteyen Bakanyıldız'a, Orhan Tüfekçi'nin kullandığı 78 BK 977 plakalı TIR çarptı. Kazayı görerek duran sürücüler durumu 112 Hızır Acil ve polis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bakanyıldız'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Gözaltına alınan Orhan Tüfekçi "Gölge gibi birşey gördüm. Bir anda önüme çıktı. Vurdum. Daha sonra diğer araçlar üzerinden geçti" dedi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Bakanyıldız'ın cesedi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat boyunca tek şeritten verilen yol araçların çekilmesinden sonra trafiğe açıldı. 

KONTROLDEN ÇIKAN TIR METROBÜS DURAĞINA GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]TIR şoförünün ağır yaralandığı kaza sırasında durakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi

E-5'te kontrolden çıkan TIR metrobüs durağına girdi. TIR şoförünün ağır yaralandığı kaza sırasında durakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Edinilen bilgiye göre kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet İlker'in (36) kullandığı 34 YKC 42 plakalı TIR, D-100 karayolu Avcılar istikametinde ilerlerken kontrolden çıkarak Zeytinburnu metrobüs durağına daldı.

TIR şoförünün ağır yaralandığı olayda durağın bir kısmı paramparça oldu. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan Mehmet İlker, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sırasında durakta kimsenin olmaması sebebiyle büyük bir facia ucuz atlatıldı. Kaza sonrası metrobüs seferleri uzun süre yapılamadı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası TIR yoldan kaldırıldıktan sonra seferlere devam edilebildi. Kimyasal madde yüklü olduğu öğrenilen TIR'ı kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle E5 Edirne istikameti, Merter ile Bahçelievler arasında trafiğe kapatıldı. Araç trafiği yan yollardan sağlanırken, kazanın meydana geldiği motrobüs yolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanabiliyor. Bu arada, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ndeki etkinlikten evlerine dönmekte olan çok sayıda öğrenci de kaza nedeniyle yolda kaldı. 

CEZAEVİ FİRARİSİ BU KEZ CİNAYET İŞLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Niğde Yarı Açık Cezaevi'nden 3.5 ay önce firar eren 26 yaşındaki Emre Türkay, daha önce bıçakla yaraladığı fabrika işçisi 28 yaşındaki Aytun Aşçıoğlu'nu gece yarısı evinin önünde pusu kurup 9 kurşunla öldürdü. Ölen gencin babası Murat Aşçıoğlu, "Savcılığa iki kez dilekçe verdik. Devlet oğlumu koruyamadı" diyerek tepki gösterdi.

Kayseri'nin Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 8 yıl önce Emre Türkay, laf atma yüzünden tartıştığı Aytun Aşçıoğlu'nu bacağından bıçakla yaraladı. Bu olay nedeniyle aralarında husumet başlayan taraflar 1.5 yıl önce yine kavga etti. Emre Türkay bu kez hem Aytun'u hem de ağabeyi 29 yaşındaki Abdullah Aşçıoğlu'nu bacaklarından bıçaklayıp iddiaya göre sakat kalmalarına neden oldu. Bu suçtan yargılanan Emre Türkay, 5 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevinde mahkumiyetinin bir bölümünü tamamladıktan sonra Niğde Yarı Açık Cezaevi'ne nakledilen Emre Türkay, rahatsızlandığını söyleyince hastaneye götürülürken firar etti.

PUSU KURUP 9 KURŞUN SIKTI
Güvenlik güçlerinin heryerde aradığı Emre Türkay dün gece Aytun Aşçıoğlu'nun oturduğu, Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki Öztürk Apartmanı'nın bahçesine gelip pusu kurdu. Aytun Aşçıoğlu'nun saat 00.30 sıralarında 38 HD 663 plakalı otomobiliyle evinin bahçesine girdiğini gören Emre Türkay, tabancısını çekti ve otomobilinden inmeye çalışan Aşçıoğlu'na peş peşe 9 el ateş edip kaçtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aytun Aşçıoğlu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Polis, cezaevinden firar ettikten sonra her yerde aranırken hasmının evinin bahçesinde pusu kurup cinayet işlediği iddiasıyla Emre Türkay'ı yakalamak için operasyon başlattı.

"DEVLET OĞLUMU KORUYAMADI"
Öldürülen Aytun Aşçıoğlu'nun babası Murat Aşcıoğlu, daha önce savcılığa iki kez dilekçe vererek hayatlarının tehlikede olduğu gerekçesiyle koruma istediklerini ancak bunun dikkate alınmadığını ileri sürdü. Murat Aşçıoğlu, şunları sböyledi:

"'Daha önce de 2 oğlumu bıçaklayan katil, 3.5 ay önce Niğde Yarı Açık Cezaevi'nden kaçıp oğlumu tehdit etti. Savcılığa dilekçe verdik. İki kez evimizin önünden geçti otomobilinin plakasını bildirdik. Dün akşam da tam kapımızın önünde oğlumu arabasının içinde 9 el ateş ederek öldürdü. Cezaevinden hastayım diye revire gitmiş, arkadaşıyla birlikte firar etmiş. Niğde Cumhuriyet Savcılığı'ndan öğrendik. Gerekli yerlere dilekçe verdik. Bilinmeyen numaralardan arayarak oğlumu tehdit etti. Oğlum telefon numarasını değiştirdi. Daha sonra takip etmeye başladı. Devlete 2 kez dilekçe verdik, koruyamadılar. Katilin bir an önce yakalanıp cezasının verilmesini istiyorum. İnsan olan böyle insana kurşun sıkmaz."

BABASINA SİPER OLDU CANINDAN OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da, müteahhitlik yapan Muzaffer Umut, bir iş için gittiği bankada, görevli Ayşe Ataç'a hakaret ve küfür etti. Akşam evine giden Ayşe Ataç'ın üzgün olduğunu gören ve başka bir bankada müdürlük yapan eşi Soner Ataç olayı öğrenince, bir gün sonra Umut'un bürosuna görüşmeye gitti.

Görüşme sırasında çıkan tartışmada Ataç, müteahhit Umut'u yaraladı, oğlu Doğukan Umut'u öldürdü. Olaydan sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Ataç hakkında Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılırken, dehşet anlarının kaydedildiği güvenlik kamera görüntülerine HABERTÜRK ulaştı.

İŞTE DEHŞET ANLARI
Kamera görüntülerine göre banka müdürü Ataç, tabancasını çıkartıp müteahhide doğrultuyor. Bu sırada odaya Umut'un oğlu Doğukan giriyor. Ataç, bu kez tabancayı, "Yaklaşma" diyerek Doğukan'a çeviriyor. Doğukan'ın duraksamasının ardından Ataç, tabancayı tekrar müteahhide yöneltip ayağına doğru bir el ateş ediyor.

Babasının vurulduğunu gören Doğukan, Ataç'ın üzerine atlayarak babasını korumak istiyor, ancak her ikisi de yere düşüyor. Baba-oğul ayağa kalkarlarken, Ataç elindeki tabancayı müteahhide yöneltip peş peşe ateş etmeyi sürdürüyor. Baba oğulun yere yığıldığını gören Ataç, tabancasını beline soktuktan sonra işyerinden kaçtı. Müteahhit Umut'un yaralanmasının, oğlunun da öldürülmesinin saniye saniye kaydedildiği bu görüntüler, mahkemeye delil olarak verildi. 

AŞKI ÖLÜMÜ YENEMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Aşkıma yetecek uzun bir ömür diliyorum' diye yazmıştı facebook'a. Bu son mesajı oldu genç kızın. Kazada öldü. Aynı kazada Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeğeni Osman Çavuşoğlu yaralandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) önceki gece meydana gelen trafik kazasında, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeğeni Osman Çavuşoğlu (24) yaralandı. Kazada İrem Gül İnciler (23) de hayatını kaybetti. İrem'in aynı kazada yaralanan erkek arkadaşı Ömer Faruk Eminoğlu (23) için KKTC'ye geldiği öğrenildi.

SON HIZ DUVARA ÇARPTI

Kaza Lefkoşa'da önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Alanyalılar gecesine katılan 5 genç, Mesrur Dim'in (23) kullandığı araca bindi. İddiaya göre aldıkları alkolün etkisiyle aşırı sürat yapan ve dikkatsiz şekilde aracı kullanan Dim, Girne Kapısı diye bilinen yerde, virajı alamayarak önce kaldırıma sonra da Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi'nin taş duvarına çarptı.

SEVGİLİYİ YIKAN AŞK

Kaza sonucu, araçta bulunan İrem Gül İnciler olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mesrur Dim ile ayrı araçta bulunan Osman Çavuşoğlu, Tuğba Güney (24) ve İrem'in sevgilisi olduğu öğrenilen Ömer Faruk Eminoğlu yaralandı. Yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mesrur Dim'in tedavisi sürerken, Çavuşoğlu, Güney ve Eminoğlu taburcu edildi. İrem'in sevgilisi Eminoğlu ise hastane kapısında sabaha kadar bekledi. Yetkililere, "İremimi uzaktan bir görsem bana yeter" diye bağıran Eminoğlu, "Ben burada okuyorum diye buraya geldi. O kız bana emanet. Ne olur bana gösterin sevgilimi" diye ağladı. Ama artık çok geçti...

SEVGİSİNE YETECEK KADAR UZUN ÖMÜR DİLEMİŞTİ

Azrail, sevgilisini görmek için Kıbrıs'a giden İrem'in peşini bırakmamıştı... Kazada ölen genç kızın, sosyal paylaşım sitesi facebook'a "Aşkıma yetecek uzun bir ömür diliyorum Allahımdan. Seni seviyorum AŞK!" diye yazdığı ortaya çıktı. İrem'in aynı kazada yaralanan sevgilisi Ömer Faruk Eminoğlu ise hastane kapısında beklerken şöyle bağırıyordu: Ne olur bana gösterin sevgilimi... 

ÖLDÜRÜP EVİNİN ÖNÜNE BIRAKTILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]17 yaşındaki Hakan Aydaş'ı bıçaklayak öldüren kişi ya da kişiler cesedini İstanbul Çekmeköy'deki evinin önüne bıraktı

İddiaya göre; saldırganlar Hakan Aydaş'ı otomobille kaçırarak bıçakladı. Saldırganlar daha sonra Hakan Aydaş'ın cesedini, dün saat 22.00 sıralarında oturduğu Mehmet Akif Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Volkan Sokak üzerindeki evinin önüne bırakıp kaçtı.

Aydaş'ı kanlar içinde kapılarının önünde gören yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı. Hakan Aydaş'ın cesedi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yakınları Aydaş'ın işsiz olduğunu söyledi.
 

KARDEŞİNE FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Isparta- Antalya Karayolu'nda yaşanan kazada yaralanan 11 yaşındaki Efe Ali Öz'ün, ambulansta tedavi gören yaralı kardeşi 3 yaşındaki İsmail'e "İsmail sakın uyuma, şimdi hastaneye gideceğiz kendine gel" diye seslenmesi yürek burktu.

Kaza, önceki gün saat 14.30 sıralarında Antalya'ya 60 km mesafede bulunan Karacaören Barajı mevkiinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Birol Tilki (24), nikahsız eşi Akile Şahin (22) ve 4 yaşındaki kızı Sırma'yı da yanına alarak, 24 HB 6508 plakalı minibüsle Antalya'dan yola çıktı. Çevre köyleri dolaşarak hurda toplamaya başlayan Tilki'nin kullandığı minibüse, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Şakir Öz'ün (61) kullandığı 32 FN 377 plakalı otomobil çarptı. Kazada otomobilde bulunan Şakir Öz ile eşi Cennet Öz (58) ağır yaralanırken, gelinleri Döndü Öz (38) ile torunları Efe Ali (11), Sıla (8) ve İsmail (3) ve minibüste bulunan Akile Şahin ile kızı Sırma hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan Döndü Öz ile çocukları Efe Ali, Sıla ve İsmail aynı ambulansa bindirildi. Ambulans içinde yapılan ilk müdahale sırasında kardeşinin uyumasından korkan Efe Ali'nin "İsmail sakın uyuma, şimdi hastaneye gideceğiz kendine gel" diye bağırması yürek burktu. Olay yerine çağırılan 3 ayrı ambulansa bindirilen yaralılar, Burdur ve Isparta devlet hastanelerine sevk edildi.

KORE GAZİSİNİ İPLE BOĞDULAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Şanlıurfa'da, Cuma namazı için evden çıkan 8 çocuk babası, 30 torun sahibi Kore Gazisi 82 yaşındaki Reşit Demir, kent ormanında iple boğulduktan sonra cebindeki Hac'ca gitmek içip hazırladığı 3 bin 500 lirası alındı. Eve dönmeyince yakınlarının kayıp başvurusuyla aranan gaziyi, 19 ve 20 yaşındaki iki terzi kalfasının ormanda boğup parasını aldıkları, parayla takım elbise alıp, kiraladıkları lüks ciple şehir turu attıkları ve barda eğlendikleri ortaya çıktı.

Olay geçen cuma günü meydana geldi. Suruç'un Kanatlı Köyü'nde yaşayan Kore Gazisi Reşit Demir, cuma günü her hafta olduğu gibi cuma namazını kılmak için Balıklıgöl'de bulunan Dergah Cami'ne geldi. Akşam eve dönmemesi ve telefonuna da ulaşılamaması üzerine şüphelenen yakınları Demir'i aramaya başladı. Aramaların sonuç vermemesi üzerine aile polise kayıp başvurusu yaptı. Yakınları, Demir'in hacca gitmek için hazırlık yaptığını ve üzerinde yüklü miktarda para bulunduğunu da söyledi.

20 KİŞİLİK ÖZEL EKİP HARKETE GEÇTİ

Kayıp ihbarı üzerine Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğinde görevli 20 kişilik özel ekip kayıp Kore Gazisi Reşit Demir'in bulunması için çalışma başlattı. Kayseri'de kaybolan 3 çocuğun cinayetini aydınlatan ekipteki 5 polisin de yer aldığı, Emniyet Amiri Ertuğrul Güler'in sorumluluğundaki özel ekip çalışmalarına yaşlı adamın kente geldiği gün minibüste birlikte yolculuk yaptığı kişilerle görüşerek başladı. Bu görüşmelerden sonuç alamayan polis, bu kez Demir'in namaz kıldığı Dergah camisi çevresinde inceleme yapıp, işyerlerine ait güvenlik kameraları ile bölgeyi gören mobese kameralarının görüntülerini toplayıp, inceledi.

48 SAAT BOYUNCA GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİLER

20 kişilik özel ekip, yüzlerce görüntüyü incelemek için izleme birimi oluşturdu. 48 saat boyunca görüntüleri 5 ayrı ekranda izleyen ekipler, Demir'in Balıklıgöl yakınlarındaki bir çarşıda dolaşırken görüntüsüne ulaştı. Polis, görüntünün 5 saniyelik bölümünde yürürken görülen Demir'in yanında bir genç ile sohbet ettiğini gördü. Bunun üzerine polis, yakınlarının tanıyamadığı gencin kimliğinin belirlenmesi için Balıklıgöl çevresindeki esnaftan yardım istedi. Bölgede yüzlerce kişiye izletilen görüntüdeki gencin, 19 yaşındaki terzi kalfası Muhammet Çakır olduğu tespit edildi.

YENİ KIYAFETLER ALIP CİP KİRALAMIŞLAR Bunun üzerine terzi kalfasını izlemeye alan polis, bu kişinin en yakın arkadaşı kendisi gibi terzi kalfası olan 20 yaşındaki Nihat Güler ile cuma gecesi yeni kıyafetler alıp, lüks cip kiraladığını ve barda içki içtiklerini saptadı. Polis, kaybolan Reşit Demir'in lüks harcamaları ile dikkat çeken gençler tarafından parası gasp edilerek, öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine operasyon başlattı. Polisin takibinde olan gençler dün akşam saatlerinde Karaköprü Beldesi'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden iki genç, boğarak öldürdükleri yaşlı adamı ormanlık alana attıklarını söyleyip, cesedin yerini gösterdi.

İPLE BOĞUP SÜRÜKLEMİŞLER

Cinayeti 2 gün içerisinde çözen ekip tarafından sorgulanan Muhammet Çakır, cuma günü namaz çıkışında alışveriş yapan Reşit Demir'in cebinde yüklü miktarda parasını gördüğünü belirterek, cinayeti şöyle anlattı: "Yanına gidip sohbet ettim, birlikte yürümeye başladık. Konuşurken kendisinin Kore Gazisi olduğunu ve tarihi eserlere meraklı olduğunu öğrendim. Bunun üzerine kendisine elimde tarihi para olduğunu söyledim. İlgilenip görmek isteyince, Nihat'ı da aradım ve hep birlikte ormana gittik. Ormanda yürürken ıssız bir noktada bulduğumuz iple boğduk. Daha sonra boynundaki iple sürükleyip çalıların arasına atıp, cebindeki 3 bin 500 lirayı alarak ormandan ayrıldık. Çok pişmanım." Şüphelilerden Nihat Güler de, her şeyin bir anda geliştiğini söyleyerek pişman olduğunu ifade etti.

HAC PARASIYLA BARDA EGLENMİŞLER

Muhammet Çakır ve Nihat Güler, Kore Gazisi Demir'i cebindeki hac parası için öldürdükten sonra 3 bin 500 lirayla ilk olarak takım elbise alıp, kiraladıkları lüks cip ile şehir turu attıklarını ve barda içki içtiklerini söyledi. Çakır ve Güler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra 'tasarlayarak adam öldürmek' ve 'gasp' suçlarından adliyeye sevk edildi.

ŞEKER DİYE İLAÇ YEDİLER VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Şanlıurfa'da hafta sonu yaşanan 3 ayrı olayda, evlerinde oyun oynarken buldukları hapları şeker sanarak yiyen 2'si kardeş 4 çocuk zehirlenerek hastanelik oldu.

Dedeosman Mahallesi'nde meydana gelen ilk olayda, evde oyun oynayan 4 yaşındaki Serap ile 2 yaşındaki Muhammet Ali Toprak adlı kardeşler, odada bulduğu ağrı kesici hapları yemeye başladı. Bir süre sonra acı içerisinde kıvranmaya başlayan 2 çocuğun annesi Gülizar Toprak, kardeşlerin ağrı kesici hapları yediğini fark etti. Hastaneye götürülen Serap ve Muhammet Ali Toprak kardeşlerin tedavisine başlandı.

İkinci olay ise Yakubiye Mahallesi'nde meydana geldi. Dün öğle saatlerinde annesinin mutfakta yemek yaptığı sırada oyun oynayan 3 yaşındaki Osman Bağaç, poşet içerisindeki hapları şeker zannederek yemeye başladı. Hapları yedikten sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti başlayan küçük çocuk, annesi Sultan Bağaç ve komşularının yardımıyla Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan çocuğun, tedavisine devam edildiği bildirildi.

Son olay ise dün akşam saatlerinde Siverek'in Hasan Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Çamaşır asmak için evin çatısına çıkan annesinin evde yalnız bıraktığı oğlu 3 yaşındaki İbrahim Basiç, odada bulduğu haplardan yedi. Çamaşır astıktan sonra aşağı inen annesi tarafından baygın halde bulunan küçük İbrahim, eve çağrılan babası Ali Basiç tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Midesi yıkanan ve yoğun bakım ünitesine alınan küçük İbrahim'in de hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Polis, üç olayla ilgili soruşturma başlattı.