BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Krize düşen Jet Fadıla sarılır!

Süper Lig'den düşen Diyarbakırspor'da, büyük bir sessizlik sürerken, maddi ve manevi yönden çıkmaza giren Yeşil-kırmızılı kulübün akıbeti de belli değil.

Abone ol

Kulüpten alacağı bulunan Abdullah Çetin ve tüm alacakları ödenen Kamerunlu futbolcu Thirerry Tazemeta haricinde diğer futbolcuların serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu öğrenildi.

Diyarbakırsporlu taraftarlar, kongrenin olup olmayacağını, mevcut yönetimin devam edip etmeyeceğini, 17 trilyon borcun nasıl ödeneceğini merakla bekliyor.

"35 KİŞİ AÇLIĞA MAHKUM EDİLDİK"

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kulüp personeli yaptığı açıklamada, mevcut yönetimi vurdumduymazlıkla suçlayarak, "Böyle bir durum hiç bir kulüpte görülmemiştir 35 kişi açlığa mahkum edildik. Ailemize ekmek götüremiyoruz. 23 Aydan beri maaş alamıyoruz. Ne yapacağımızı nasıl geçineceğimizi düşünen yok. Çok mağdur edildik. Evimize bile yaya gidiyoruz. Derdimizi anlatacak kimseyi karşımızda muhatap bulamıyoruz. Kentimizin milletvekillerine sesleniyoruz, bize yardımcı olsunlar. Yönetim kuruluna sesleniyoruz alacaklarımızı ödesinler işimize son versinler. Bize yapılan hiç kimseye yapılmadı. Bizim gibi futbolcularında alacakları ödenmiyor. Böyle olursa kimse parasını almadan bu takımda futbol oynamaz" dedi.

Bu arada edinilen bilgiye göre Kulüp Başkanı Çetin Sümer'in, bu işi devam ettirmeyeceği, Fadıl Akgündüz ile kulübü devredebilmek için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.