BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç kızı intihardan polis vazgeçirdi

Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan bir kız, bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istedi.

Abone ol

Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan bir kız, bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği bunalım sonucu inşaat halindeki bir binanın 7. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen göre olay, bugün saat 13:10 sıralarında Halilağa Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nün yanında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucu kaldığı yurttan ayrılarak inşaat halindeki binanın 7. katına çıkan Ş.S. (15) isimli kız intihar etmek istedi.

İntihar girişimi inşaat işçileri tarafından fark edilmesiyle birlikte polise haber verildi. Polis kısa sürede olay yerine giderek çevre emniyeti alırken, Ş.S için olay yerine ambulans ve itfaiye aracı çağrıldı. Binanın yanında sağlık ekibi hazır beklerken, itfaiye ekipleri de olası bir atlamaya karşı inşaatın altına şişme çadırı açdı.

Zaman zaman dengesiz hareketler yapan Ş.S., çevrede bulunanlara korkulu anlar yaşattı. Asayiş Şube Müdürü Osman Kale inşaata çıkarak Ş.S.'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar neticesinde ikna edilen Ş.S. inşaattan indirildikten sonra basın mensuplarının görüntüsünü çekmemesi için kafasına şapka takılarak başka bir çıkıştan araçla Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.