BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kriz masası kriz geçirtti

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla valilik bünyesinde kurulan 'Kriz Masası' da kimi zaman kriz olabiliyor.

Abone ol

Bürokrasinin yoğun olduğu Türkiye'de telefon numarasına ulaşmak ise oldukça güç. Vatandaşlar da yetkililere Kriz Masası'na nasıl ulaşacaklarını soruyor.

Ankara'da bir vatandaşın köy yolunun kapalı olup olmadığını öğrenmek için Kriz Masası'nı aradığında başından geçenler fıkralara konu olacak cinsten. Kriz Masası'nı arayan vatandaş, başından geçenleri şöyle özetliyor: "Kar yağışı nedeniyle köyümün yolunun açık olup olmadığını öğrenmek için valiliğin internet sitesinden Kriz Masası'nın telefonunu öğrenmeye çalıştım ancak yoktu.

Daha sonra valilik santralini aradım bana '306 66 88; 306 69 36' nolu telefonları verdiler. Özel İdare'yi aramamı söylediler. Orayı aradığımda bilgilerin Kriz Masası'na verildiği belirtildi.

Kriz Masası'nı aradım, ilk etapta çıkan olmadı. Sonra Kriz Masası'ndaki yetkiliye telefonlarınıza ulaşamadığımı söyleyince bana 'İnternette yer alması için telefon bilgileri verdik ama konulmamış.' dediler. Yolların açık olup olmadığını Alt Yapı Hizmetleri'nden öğrenebileceğim söylendi."