BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Kritik Trabzon maçı öncesinde Beşiktaş'ta şok gelişme

Beşiktaş'ta zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı, Ümraniye karıştı.

Abone ol

Kartal'daki Portekizliler'in lideri ve aynı zamanda takım kaptanı Quaresma, alacakları ödenmediği için idmanları protesto çağrısı yaptı. Carvalhal olan biteni çaresiz izledi, Rüştü ve İbrahim Toraman'ın devreye girmesi büyük krizi önledi

Fanatik gazetesinin haberine göre Beşiktaş'ta zorlu Trabzon deplasmanı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı, Ümraniye karıştı... Olayın kahramanı takımdaki 'Portekiz Çetesi'nin lideri Q7'den başkası değildi. Siyah-Beyazlı ekipteki durumu tartışılan ve zaman zaman kendi taraftarıyla da karşı karşıya gelen Quaresma, kelimenin tam anlamıyla kazan kaldırdı. İdman öncesinde soyunma odasında takım arkadaşlarına, "Alacaklarımız sürekli gecikiyor. Topluca kulübe uyarı gönderelim, hatta gerekirse FIFA'ya gidelim. Ayrıca bugünden başlayarak idmanları da protesto edelim" çağrısı yaptı.

PORTEKİZLİ DAYANIŞMASI

Kaptanın bu sürpriz çıkışı şok etkisi yaratırken, kendisine Portekizli diğer oyuncular Fernandes ve Simao'dan destek geldi. Gelişmeler karşısında teknik direktör Carvalhal donup kalırken, idman neredeyse 1 saat rötar yaptı. Tam bu noktada gerilimin tırmanmasına ise takımın deneyimli isimleri İbrahim Toraman ve Rüştü engel oldu. İkili, "Sıkıntı varsa hepimiz çekiyoruz. Bu zor anlarda herkes sağduyulu olmalı. İdmana çıkmayan varsa çıkmasın" diyerek büyük krizin önüne geçti.
 
GECİKEN ÖDEME 10 MİLYON EURO

Yönetim olaydan idari menajer Tuncay Yanık vasıtasıyla haberdar oldu. Sert tepki gösteren Beşiktaş'ın kurmaylarının Quaresma ve ona destek çıkan oyuncularla ilgili yaptırımlar uygulaması bekleniyor. Bu arada Beşiktaş'ta 2 ile 7 ay arasında değişen sürelerle ertelenen alacakların toplam maliyetinin 10 milyon Euro (Yaklaşık 2.5 milyon TL) olduğu öğrenildi.