BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

KOVULDUKLARI MEKANA SİLAHLI SALDIRI

Bakırköy’de oturdukları kafeteryada çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle dışarı çıkarılan ve bir süre sonra silah, sopa ve uzun namlulu s...

Abone ol

Bakırköy’de oturdukları kafeteryada çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle dışarı çıkarılan ve bir süre sonra silah, sopa ve uzun namlulu silahlarla geri dönen grup, gelişigüzel ateş açtıkları mekanda 3 kafeterya çalışanını yaraladıktan sonra kaçtı.
Olay, Yeşilköy İstasyon Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, oturdukları kafeteryada etrafı rahatsız ettikleri gerekçesiyle dışarıya çıkarılan kişiler, daha sonra silah, sopa ve uzun namlulu silahlarla geri döndü. Şahısların işyerine rastgele ateş açmaları sonucunda kafeteryada çalışan Hüseyin Ergün sol bacağından, Veysel Fikir sağ baldırından, Volkan Çakmak ise sağ kolundan hafif şekilde yaralandı. Hüseyin Ergün ve Veysel Fikir hastaneye kaldırılırken, Volkan Çakmak ayakta tedavi edildi. Olay sonrası 34 NA 900 plakalı otomobili olay yerinde bırakan şahıslar, 34 BDT 58 ve 34 GB 4419 plakalı araçlarla kaçtılar.
Saldırıda hafif yaralanan Volkan Çakmak, “Kafeteryada müşterilerdi. Belli bir saatten sonra rahatsızlık verdiler. ‘Müşteriyi rahatsız etmeyin, çıkın dışarı’ dedik. Onlarda 10-15 kişi toplanıp ellerinde silahlarla sokağa geldiler. Biz iki medeni insan gibi konuşup tatlıya bağlamak istedik. Onlar silah ve sopayı kullandılar. Uzun namlulu silah vardı ellerinde. Silah olduğu için olay bu şekilde oldu” dedi.
Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis ekipleri işyerinde inceleme başlattı. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)