BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

PROSINECKI: BİZİM POZİSYONLARIMIZ DAHA NETTİ

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu. <br/>Maç sonrası düzenlenen basın toplantısınd...

Abone ol

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, gergin ve zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirterek, “Maçta sertlik ve gerginlik oldu. Fenerbahçe evinde daha baskın konumdaydı. Heyecanın yüksek olduğu bir maçtı. Bizim pozisyonlarımız daha netti. Yakaladığımız pozisyonlardan bir tanesini gole çevirseydik, 2-0 yapıp maçı koparabilirdik. Son dakikaya kadar savaştık, elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ancak sonunda mağlup olduk” dedi.
Robert Prosinecki, penaltı pozisyonuyla ilgili ise “Benim oturduğum yerden penaltıyla alakalı yorum yapmak mümkün değil. Hakemin takdiridir. Saygı duymak gerekiyor” diye konuştu.
Büyük takımlara karşı deplasmanda erken gol bulan ekiplerin istemsiz olarak skoru koruma telaşına kapıldığını aktaran Prosinecki, “Bizim kenardan öyle bir talimatımız olmuyor. Devre arasında ikinci yarının sadece defansla geçmeyeceğinin farkındaydık. Çok net kontra atak pozisyonları bulduk. İyi mücadele ettik” ifadelerini kullandı.
Kayserisporlu futboluc Cleyton yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyerek, Belki son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydık farklı olabilirdi. Fenerbahçe, taraftarının da gücüyle beraberlik golünü attı. Sonra galibiyet golünü atmak için saldırdı. Galibiyette taraftarının da büyük katkısı oldu” açıklamasında bulundu.
Sarı-kırmızılı oyuncu Okay Yokuşlu ise golü bulduktan sonra skoru korumaya çalıştıklarını ve Fenerbahçe’nin bunu iyi değerlendirdiğini anlattı.
(İHA)