BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İSTANBUL’DA PİTPULL DEHŞETİ

Bağcılar’da gezintiye çıkarılan pitbull cinsi bir köpek, sokakta gezen hamile bir kediye saldırdı. Dehşet anı çevredeki bir vatandaş tarafın...

Abone ol

Bağcılar’da gezintiye çıkarılan pitbull cinsi bir köpek, sokakta gezen hamile bir kediye saldırdı. Dehşet anı çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Olay, Fatih Mahallesi Damla Sokak’ta dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Sahibi tarafından gezintiye çıkarılan pitbull cinsi köpek, sokak ortasında yakaladığı hamile bir kediye saldırdı. Saldırı anı ve sonrasında yaşananlar çevreden geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde boğazından yakaladığı kediyi sağa sola savuran köpek, sahibinin ve çevredeki vatandaşların su, sopa ve elleriyle müdahalesine rağmen kediyi bırakmıyor. Köpeğin sahibi olduğu iddia edilen şahıs ise, pitbullu kuyruğundan tutup savurarak engellemeye çalışıyor. Köpek, sonunda çevredeki insanların da yardımıyla kediyi bırakıyor.
Saldırının ardından olduğu yere yığılan kedi ise, bir vatandaş tarafından veterinere götürüldü. Ancak talihsiz kedi, yapılan müdahalelere rağmen öldü.
(İHA)