BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,71
ALTIN 2.509,76
HABER /  MEDYA

Kösem Sultan 2. bölümde olaylı sahne!

Kösem Sultan Muhteşem Yüzyıl bu alşam 2. bölümü ile ekrana gelecek. Kösem Sultan 2. bölüm fragmanları şok etti. Aşkını Anastasia'ya inandırmaya çalışan Ahmed, bir yandan da Safiye Sultan ile savaşıyor.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Kösem Sultan 2. bölüm bu akşam Star'da ekranlara gelecek. Kösem Sultan 2. bölümde Ahmed, Anastasia'ya aşkını inandırmak için elinden geleni yaparken, bir yandan da Safiye Sultan ile savaşacak. Kösem Sultan 2. bölüm izleyin... Kösem Sultan 3. bölüm fragmanları diziden hemen sonra internethaber'de olacak.

KÖSEM SULTAN 2. BÖLÜM İZLEYİN

KÖSEM SULTAN 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu hafta Safiye ve Ahmed arasındaki iktidar savaşı damga vuruyor.



Şehzade Mustafa’nın saraydan kaçırılması herkesi şok ediyor. Ahmed, Anastasia’yı aşkına inandırmaya çalışırken, Anastasia saraydan kaçmayı kafasına koyuyor. Ahmed, Mustafa’nın idam fermanını veriyor.

Safiye Sultan ve Ahmed arasında bir iktidar savaşı başlıyor. Ahmed Mustafa’nın katline razı olacak mı? Safiye, torununa nasıl meydan okuyacak? Ahmed nasıl bir tehditle karşı karşıya kalacak?

KÖSEM SULTAN 1. BÖLÜM OLAYLI SAHNE!

Taht hediyesi: Kösem Sultan'ın hikayesi
Babasının ani ölümünden sonra henüz sancağa bile çıkmadan kendini tahtta bulan Sultan Ahmed’ın, resmini görüp aşık olduğu küçük Rum kızı Anastasia’yı, Safiye Sultan, taht hediyesi olarak Ahmed’e getirir.


Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda,  aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler.

Kösem için Yunan oyuncu

Sultan Ahmed karakteriyle başarılı, 1genç oyuncu Ekin Koç kamera karşısına geçerken; Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını ise Yunanistanlı oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandırıyor. Kösem karakteri için seçmelere katılan ve başarılı bir performansı sergileyen Thsilimpou, daha önce sinema, tiyatro ve reklam filmlerinin yanı sıraönemli Yunan dizilerinde de rol aldı. Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan genç oyuncu, Kösem karakteri için Türkçe öğrenmeye başladı.

Kösem’ dizisi için Hadımköy’de Yeniçeri Ocağı kuruldu. 26 bin 500 metrekarelik alana kurulan devasa platoda, Yeniçeri Ocağı, kervansaraylar, Topkapı Sarayı, kahveler, liman ve sokaklar bulunuyor. Yeniçeriler’in büyük zaferler ve isyanlarla dolu görkemli hikayesi 200 kişilik ekibin çalışmasıyla yapılan platoda çekildi.


İzleyenlerin, Yeniçeri Ağası rolünde Mete Horozoğlu’nu, sonradan Sultan Ahmed’in en yakın arkadaşı Alex’in (İskender) gözünden göreceği Yeniçeri Ocağı, bu asi kahramanların geçmiş ve gelecekleriyle olan savaşına mekan olacak. Zorlu bir eğitimden geçirilen Yeniçeriler, dünyayı titreten bir ordunun temelini gözler önüne serecek.