BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.409,42
HABER /  SAĞLIK

Koru Ankara Hastanesi'ne yeni medikal direktör

Doç. Dr. Bahadır Ege, Koru Ankara Hastanesi medikal direktörü oldu.

Abone ol

Koru Ankara ve Koru Sincan Hastaneleri, Tüp Bebek Merkezi, Görüntüleme Merkezi, Eğitm  kurumları, Koru Sağlık Koleji ve yurtdışında bulunan temsilcilikler ile hizmet ağını genişleten Koru Sağlık Grubu’nun yeni medikal direktörü Doç. Dr. Bahadır Ege oldu.

Akademik kökenli hekim kadrosu, ileri teknolojiye sahip alt yapısı ve konfor ve güler yüzün buluştuğu sağlık kuruluşları ile , hasta memnuniyetini üst düzeyde tutan bir hizmet anlayışını benimseyen Koru Hastaneleri Ankara’nın yükselen değeri olmaya devam ediyor.

Koru Sağlık Grubu’nda fark yaratan sağlık hizmetleri

Koru Sağlık Grubu Da Vinci Robotik Cerrahi Merkezi, İnvaziv Radyoloji Merkezi, Kemik İliği Nakil Ünitesi, PET-CT ve Nükleer Tıp Kliniği, Yenidoğan ve Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi, kısa süre sonra hizmete başlayacak radyasyon onkoloji kliniği ile sağlıkta fark yaratan hizmetler sunuyor. Önümüzdeki günlerde hekim kadrosuna kataçağı yeni akedemisyenlerle  sektörde daha da güçlenmeye devam edecek olan Koru Ankara Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından kalite standartlarında pilot hastane olarak seçilen Türkiye’deki tek özel hastanedir.

Doç. Dr. Bahadır Ege, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden hekim ve akademik kökenli kurucuların etik anlayışıyla birlikte hasta ve hasta yakını memnuniyeti odaklı, çalışanlarının haklarına saygılı ve insan hayatını her şeyden fazla önemseyerek hayatı güzelleştirmeyi hedefleyen bir anlayışla tüm branşlarda hizmet vermeye ve akademik kadromuzla ön plana çıkmaya ve yüksek teknoloji kullanarak önemli bir alt yapıya sahip olmaya devam edeceklerini belirtti.