BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  GÜNCEL

Akdoğan'dan sert sözler! Yağlı kazığı sokan benim

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, FETÖ'ye yönelik sert açıklamalarda bulundu. Akdoğan "bu FETÖ vampirinin göğsüne yağlı kazığı sokan benim" açıklaması yaptı.

Abone ol

Yalçın Akdoğan 15 Temmuz gecesi Türkiye'ye darbe girişiminde bulunan FETÖ'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akdoğan "Tabiri caizse bu FETÖ vampirinin göğsüne yağlı kazığı sokan benim" dedi.İşte Star gazetesinden Fadime Özkan’a konuşan Yalçın Akdoğan’ın röportajından bir bölüm...

"NE İSTEDİLERDE VERMEDİK"

40 yıllık bir örgütten bahsediyoruz ama AK Parti de 2002’den beri iktidarda ve birlikte yürünen bir yol var, “ne istediler de vermedik” var?

Ne istediler de vermedik sözü “Her istediklerini verdik veya bunlarla birebir bir pazarlık içindeydik” anlamına gelmez. Bu tepkisel bir sözdür, “siz sivil alanda bir organizasyonsanız legal çerçevede hangi amacınıza ulaşamadınız, legal faaliyet neyinize yetmiyor” anlamında...

İlk ne vakit fark ettiniz?

O süreçte tehlikeye işaret edip sorumluluk çağrısı yapan ve örgüte karşı net tavır takınanların başında geldiğim söylenebilir. Bu örgüte habis ur, zombi, istihbarat ve şer şebekesi diyen, tabiri caizse bu FETÖ vampirinin göğsüne yağlı kazığı sokan benim. Bunlar da bunun farkındalar, o yüzden 17 Aralık’tan önce bana saldırdılar.