BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,85
ALTIN 2.439,23
HABER /  GÜNCEL

Korsan gösteriye polis müdahalesi

Sultangazi’de yüzleri maskeli kalabalık bir grup, yolu trafiğe kapatıp korsan gösteri düzenledi. Park halindeki bir otomobili de ateşe veren...

Abone ol

Sultangazi’de yüzleri maskeli kalabalık bir grup, yolu trafiğe kapatıp korsan gösteri düzenledi. Park halindeki bir otomobili de ateşe veren göstericiler, polisin uyarılarına rağmen dağılmayınca gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edildi.
Gazi Mahallesi’nde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, korsan gösteri düzenledi. Çöp konteynırlarını ve pazar tahtalarını yol ortasına sürükleyip devirdikten sonra ateşe veren göstericiler, daha sonra İsmet Paşa Caddesi’ni trafiğe kapattı. Zaman zaman polise taş ve bilyelerle saldıran grubun yapılan uyarılara rağmen eylemi sonlandırmaması üzerine tazyikli su ve gaz bombası ile müdahale edildi. Yapılan müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağılsa da zaman zaman ara sokaklar üzerinde yeniden bir araya gelerek polisle çatıştı.
Öte yandan, cadde ortasında ateş yakıp slogan atan bir grup gösterici, yol üzerinde park halinde bulunan bir otomobili ateşe verdi. Polis göstericilerin dağılması yönünde uyarılarını sürdürürken, bölgeye takviye polis ekibi sevk edildi.
(İHA)