BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,83
ALTIN 2.401,51
HABER /  MAGAZİN

Jessica Alba pozları ile dikkat çekti!

Ünlü Hollywood aktörü Jessica Alba Weekly adlı dergiye verdiği pozlar ve röportajlar ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü Hollywood aktörü Jessica Alba, Entertainment Weekly adlı magazin dergisine verdiği pozlar ile olay yarattı. 

Sin City serisinde canlandırdığı striptizci Nancy Callahan rolü ile ününe ün katan ünlü aktrist Jessica Alba, serinin ikinci filmi olan Sin City: A Dame To Kill For'da yer alacağını açıklaması ile magazin basınında büyük yankı uyandırmıştı. 33 yaşındaki ünlü oyuncu Weekly adlı magazin dergisine verdiği iddialı havuz pozu ile gündemde büyük yankı uyandırdı.

1.20140522114000.jpg

2 çocuk annesi olan 33 yaşındaki ünlü aktrist Jessica Alba 2 parçadan oluşan beyaz bikinisi ve pembe ruju ile objektif karşısına geçti. 2005 yılında Cash Warren ile birlikte girdikleri dünya evine 2 çocuk ile büyüten ünlü oyuncu dergiye verdiği röportajda aile ve özellikle anne olmanın verdiği pozitif ve negatif değişimleri yanıtlarken evliliği sonrası kariyerinde çizdiği yol hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

2.20140522114329.jpg 

Hollywood'un en güzel oyuncularından biri olarak belirtilen ünlü aktrist Jessica Alba ününe Sin City filmi ile ün kattığını belirtirken serinin ikinci filmi olan A Dame To Kill For hakkında ipuçları verdi. Filmde Bruce Willis'in öcünü almak için daha çok öne çıkacağını belirten ünlü oyuncu magazin basınında çok yer alan striptiz dansı ile ilgilide samimi açıklamalarda bulundu. Hayranlıkla izlenen ünlü aktristin sergilediği dans performansı için çok çalıştığını ve özel dersler aldığını belirtti.