BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.506,38
HABER /  GÜNCEL

Korkunç kaza mucize kurtuluş

Kameralara yansıyan görüntüler kazanın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Aile ise mucize biçimde yaşıyor.

Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki trafik kazasında, 1 kadın ile 2 çocuğu yaralandı. Kaza anı, bölgedeki otoparkın güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, oğlu Emre (8) ve bebek arabasına koyduğu 1.5 yaşındaki kızı Zeynep ile Altınova Mahallesi'ndeki bir yakınını ziyarete giden Naciye Ö. (30), ziyaretin ardından çocuklarını parka götürmek istedi.

Yolun karşısındaki parka gitmek için Bursa-İstanbul kara yolundan geçmeye çalışan anne ile 2 çocuğuna, N.A. (33) yönetimindeki 16 FG 030 plakalı otomobil çarptı.

"METRELERCE HAVAYA FIRLADI"

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan minik Zeynep'in kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı, anne Naciye Ö'nün kolları ve bacağının, Emre Ö'nün de bacağının kırıldığı tespit edildi. Ortopedi kliniğinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, kaza anı bölgede bulunan bir otoparkın güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntüde, çarpmanın etkisiyle bebek arabasının refüje düştüğü, genç kadının ve oğlunun ise otomobilin üstüne doğru havalanıp yola düştükleri görüldü.

İşte o mucize kurtuluş;