BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,88
ALTIN 2.424,11
HABER /  GÜNCEL

Korkunç babanın yaptığına bak

Vicdanın ve insanlığın dibe vurduğu an bu an olsa gerek. Ruhsuz baba eşinin haberi olmadan öyle bir şey yaptı ki..

Abone ol

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, eşlerinin dünyaya getirdiği bebekleri para karşılığında başka ailelere evlatlık verdiği iddia edilen iki kişi yakalandı.

Yağmurlu köyünde yaşayan Alime K. (34), kocası Yaşar K'nin (39) kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek jandarmaya şikayette bulundu. Alime K'nin, jandarmaya, 30 Mayıs 2009'da Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde dünyaya getirdiği erkek bebeğin, eşi Yaşar K. tarafından kendisine gösterilmeden para karşılığında bir aileye evlatlık verildiğini söylediği bildirildi.

Çaltılı köyünde ise Aliye K. (31), 2002'de doğan bebeğinin E.A'ya, 2007'de dünyaya gelen bebeğinin A.Ö'ye geçim sıkıntısı nedeniyle eşi Turan K. (35) tarafından para karşılığında evlatlık verildiği yönünde jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarma ekipleri, bebeklerin 2002'de Balıköy beldesi yakınındaki Kışla köyü ve 2007'de Emirler köyündeki ailelere verildiğini belirledi.

Aliye ve Turan K. çiftinin 4 çocuğu bulunduğu, 2 kez düşük yapan Aliye K'nin hamile olduğu kaydedildi. Yaşar K. ile Turan K'nin jandarma ekiplerince gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Jandarma, bebek ve çocukların bulunması için çalışma başlattı.Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.