BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  SPOR

Beşiktaşı sallayan müthiş iddia

Bu iddia Beşiktaş kulisleri içinde çalkalanıyor. Başrollerde Demirören ve boşta olan bir hoca var..

Abone ol

Beşiktaş'ın başına Ersun Yanal geliyor iddiası gündeme bomba gibi düştü. Demirören'in evine çağırdığı Ersun Yanal ile gizli bir görüşme yaptığı belirtiliyor.

Ortalığı karıştıran haber üzerine açıklama yapan Beşiktaş Kulübü, iddiaların ispatlanmasını istedi..

Müthiş iddiayı dile getiren Habertürk yazarı Halil Özer, bugünkü köşesinde çok konuşulacak kulis haberini aktardı:

"Geçtiğimiz günlerde başkan Yıldırım Demirören, Denizli ile özel bir toplantı yapar. Bu toplantıda Demirören Denizli'ye şöyle bir açıklamada bulunur: "Hocam kötü sonuçları hiç kafana takma. Şimdi seçim var. Ben o seçimi kazanacağım ve sen de bu kulüpte kalacaksın. Sana sonuna kadar güveniyorum"

Mustafa Hoca bu sıcak ortamda söylenen sözlere inandı mı inanmadı mı onu bilemiyoruz. Ama ben pek sanmıyorum. Yılların hocası geçmişte Beşiktaş'ta neler yaşandığını çok iyi biliyor.

Demirören Denizli ile bu konuşmayı yapıyor. Sonra bir telefon açıyor. Evine hepimizin çok tanıdığı birini davet ediyor. Kim olduğunu hemen söyleyeyim. Ersun Yanal. Evet Denizli'ye bir parmak bal, ardından Erszun Hoca. Konuşmalardan detay yok.

Günahlarını almayalım. Belki de 1 fincan kahve ile dost sohbetidir. Hal, hatır sonra eyvallah. Ama 1 fincan kahvenin de 40 yıl hatırı vardır.. Yanlarında kimler olduğu belli de belli değil. O detaylara fazla girmeyelim.

Bu iddialar Beşiktaş'ın içinde kulislerde çalkalanıp duruyor. Ve duyan da çok. Medya da biliyor. Ama yazan yok."

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Beşiktaş Kulübü, başkan Yıldırım Demirören'in, Ersun Yanal ile görüştüğü yönünde çıkan haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bazı medya organlarında bir süredir yer alan başkan Yıldırım Demirören'in teknik direktör Ersun Yanal ile görüştüğü iddialarının, Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir karşılaşmanın olduğu gün değerlendirilmesinin maksatlı olduğu belirtilerek, ''Önemli bir gazetenin spor müdürlüğü görevinde bulunan bir kişiden, basın meslek ilkelerine bağlılık göstermesini, Beşiktaşımızın Türkiye'yi temsil ettiği böyle önemli bir günde yalan haberden yola çıkarak yorum yapıp kamuoyunu yanıltmadan önce, kulübümüzün sorumlu ve yetkili organlarından bilgi almasını beklerdik. Tamamen komplo senaryoları ve yorumları ispata davet ediyoruz'' ifadelerine yer verildi.