BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SAĞLIK

Korkmayın! Bu sorunların çözümü var

Eşiyle mutlu bir cinsel birlikteliği olmayan, doktora gitmeye çekinen erkekler doktoru ayağınıza getirdik. Tüm sorularınızın yanıtı bu haberde.

Abone ol

Partneriyle cinsel ilişkiye giremeyen, başarısız olmaktan ve hayal kırıklığı yaratmaktan korkan erkekler ve doktora giderek sorunlarına çare bulmaktan korkan çiftler... Uzmanından size tedavi niteliğinde tavsiyeler.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu erkek sağlığına ilişkin Habertürk'e yaptığı değerlendirmede erkeklerin cinsel sağlık sorunları arasında erken boşalma ve sertleşme konularının ilk sıralarda yer aldığını ve Türk erkeklerinde sertleşme sorununun Amerika ortalamasına göre yüzde 20 daha fazla görüldüğünü söyledi.

Ağır sertleşme sorununa Türkiye ve Amerika’da yüzde 10 oranında rastlanırken, hafif ve orta düzeydeki sertleşme bozukluğunun Türkiye’de daha çok görüldüğü dikkat çekiyor. “Türk erkekleri en küçük sertleşme problemini bile çok büyük bir sorun olarak algılıyor” diyen Prof. Dr. Kadıoğlu, bunun cinsellik konusunda yeterli bilince sahip olunmamasından kaynaklandığını belirtiyor.

İŞTE KONUŞULMAYAN SORUNLAR VE UZMANINDAN TEDAVİ TAVSİYELERİ AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN...