BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Köprüde mucize saniye saniye kaydedildi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarına çıkan kamyon şoförü Orhan Eryiğit, tüm ikna çabalarına rağmen kendini boğaza bıraktı.

Abone ol

Denize çakılan Eryiğit köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen Orhan Eryiğit ambulansla hastaneye kaldırıldı.

EŞİNDEN AYRILDI KÖPRÜYE ÇIKTI

Eşinden ayrıldığı öğrenilen Burhan Eryiğit (33) isimli kamyon şoförü, öğle saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne gitti. Köprünün ortasında kamyonunu durduran Eryiğit, araçtan inerek korkuluklara yöneldi. Demir korkuluklara çıkarak intihara teşebbüs eden Eryiğit, olay yerine gelen polis tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

PSİKOLOĞUN 2,5 SAATLİK İKNA ÇABASI SONUÇ VERMEDİ

Eryiğit bir türlü ikna olmayınca olay yerine psikolog getirildi. Ancak psikoloğun yaklaşık 2.5 saatlik çabası da sonuç vermedi. Köprü üzerindeki basın mensupları da Eryiğit ile yapılan görüşmelerin rahatça sürdürülebilmesi için uzaklaştırıldı. Bir süre sonra Eryiğit, köprüden atlayarak intihara teşebbüs etti. Eryiğit’i denizden çıkartan sağlık ekipleri, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burhan Eryiğit’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

köprü.20130404162545.jpg