BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,22
ALTIN 2.445,57
HABER /  GÜNCEL

Köpek aç kaldı sahibini yedi

Alanya'da yaşayan ve alkol komasından ölen Alman Matthıas Bernhard Lohr'un köpeği aç kalınca sahibini yedi.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Alman Matthıas Bernhard Lohr, alkol komasına girince öldü. Alman erkek turistin, ‘Penilopi' ismindeki 3 aylık köpeği aç kalınca sahibinin cesedini parçaladı. Büyük bölümü parçalanan ve kokan ceset; 1 hafta sonra, ölen adamın eşi 43 yaşındaki Doris Lohr tarafından bulundu.

Almanya'da 1 hafta kaldıktan sonra telefonlarına cevap vermeyen eşi Matthıas'ı merâk eden Doris, Alanya'ya döndü. Dün gece Avsallar'daki evlerine gelen Alman kadın, eşinin büyük bölümü parçalanmış ve kokmuş cesediyle karşılaştı. Otopside, Alman Matthıas'ın alkol komasından öldüğü, cesedinin aç kalan köpeği tarafından parçalandığı anlaşıldı. Alman adamın, baş, boyun ve göğsünün büyük bir kısmının köpek tarafından yendiği belirlendi.

KÖPEK BULUNDU
Bernhard'ın cesedini bulan kız arkadaşı Doris Dierolf, kapıyı açtığı sırada kaçan ve sahibinin vücudunun çeşitli bölümleri ile yüzünü ısırdığı tahmin edilen köpeği, uzun süre aradı.
Köpeği, akşam saatlerinde deniz kenarında bulan Dierolf, bir veteriner kliniğine götürdü. Burada parazit ve kuduz aşısı yapılan köpek, karnı doyurulduktan sonra kliniğe ait hayvan pansiyonuna konuldu.
Veteriner Osman İncekara, köpeğin, bulaşıcı hastalık riskine karşı kliniğin pansiyonunda gözetim altında tutulacağını, bu süre içerisinde çeşitli testler yapılacağını kaydetti.