BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,09
ALTIN 2.450,62
HABER /  GÜNCEL

Köpeğin ölümünü izlediler

Belediye tarafından zehirlenen köpeği öğrenciler meraklı gözlerle izlediler.

Abone ol

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nun önünde, Belediye ekipleri tarafından iğneyle vurularak zehirlenen köpek, can çekişerek telef oldu. Olan biteni çevrede toplanıp izleyen çocuklar, öğretmenlerinin uyarısıyla köpeğin yanından uzaklaştı.

Olay, geçen cumartesi günü saat 11.00 sıralarında Atatürk İlköğretim Okulu'nun önünde meydana geldi. Belediye ekipleri tarafından iğneyle vurularak zehirlenen köpek, okulun önünde yığıldı. Kursa gelen öğrenciler, sokak köpeğinin etrafında toplanıp olup biteni izledi. Yerde 10 dakika can çekişen köpek, bir süre sonra küçük öğrencilerin gözleri önünde telef oldu. Köpeğin leşi, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Olayı gazetecilerden öğrenen Alaplı Belediye Başkanı AKP'li Ekrem Yazıcı, kesinlikle köpeklerin öldürülmesine karşı olduğunu belirterek, "Eğer köpekte kuduz gibi tehlikeli bir hastalık belirtileri varsa ekiplerimizce o köpek itlaf edilip kireçlenerek toprağa gömülür. Bunun dışında köpeklerin itlaf edilmesine karşıyız. Köpekler için barınma evi yapıyoruz. Konuyu derinlemesine araştıracağım" dedi.