BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Konyaspora sambacı

Konyaspor, Brezilyalı sol açık 23 yaşındaki Da Silva ile anlaştı. El Saka ile de yollar ayrıldı.

Abone ol

Konyaspor, Brezilyalı sol açık 23 yaşındaki Da Silva ile anlaştı. Kulüp Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, AA muhabirine, yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarının sürdüğünü, takımdan gidenler ve gidecekler kadar yeni katılacak oyuncuların da olacağını söyledi.

Transfer komitesinin izlediği, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın da onay verdiği oyunculardan Brezilyalı Da Silva ile anlaştıklarını ifade eden Oğuz, ''Sol açık Da Silva ile hafta sonunda sözleşme imzalayacağız. Brezilya birinci liginde oynayan bu futbolcu adından çok söz ettirecek'' dedi.

El Saka konusunda da bir ilerleme kaydedilemediğini belirten Oğuz, fiyatta indirim istedikleri El Saka'dan cevap gelmediğini, bu yüzden de Mısırlı futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldıklarını bildirdi. Oğuz, El Saka'nın gönderilmesinin kadro açısından sıkıntı yaratmayacağını kaydetti.

Ahmed Belal'ın ise bonservisiyle birlikte Ankaragücü'ne verileceğini ifade eden Oğuz, ''İddialı takım kuruyoruz. Eksik olan mevkileri tamamladıktan sonra güçlü bir kadro ortaya çıkacak. Ergün ve Sedat konusunda beklemedeyiz'' diye konuştu.