BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Konyaspor Feyenoord maçına hazır

Hollanda’nın Feyenoord Rotterdam takımı ile cumartesi günü Konya’da karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, kadrosunu büyük oranda yeniledi.

Abone ol Hollanda’nın Feyenoord Rotterdam takımı ile cumartesi günü Konya’da karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, kadrosunu büyük oranda yeniledi.

Konyaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mustafa Düzkaya, yaptığı açıklamada, 10 gün süren Kocaeli Kartepe kampının bugün sonra ereceğini, takımın yarından itibaren Konya’da cumartesi oynanacak hazırlık maçına kilitleneceğini söyledi.

Sezon açılışını Hollanda’nın Feyenoord Rotterdam takımı gibi önemli bir takımla yapacak olmalarının Konya için bir ilk olacağını ifade eden Düzkaya, "Takıma 15 yeni futbolcu dahil oldu. Yeni bir takım olarak her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Transfer çalışmalarını da tamamladık, artık yeni oyuncu bakmıyoruz" diye konuştu.

Feyenoord ile yapılacak özel maçın bilet fiyatları da belli oldu. Konya Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşma, kale arkası 3, yeşil tribün ve maraton 5, kapalı tribün için ise 20 YTL ödenerek izlenebilecek.