BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Konya'da yarın 12 şubat okul tatil mi

Konya'da kar yağışı devam ediyor, şiddetini arttıran yağışlar gece boyunca devam edecek. Hava durumu son tahmin açıklandı. Peki yarın 12 şubat perşembe okullar tatil mi

Abone ol

KONYA'da kar yağışı devam ediyor, gece boyunca artan kar yağışı bu hafta sonuna kadar devam edecek. Yeni hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar gece düşecek. Olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Konya Valiliği, Konya merkez ilçelerinde eğitime 12 Şubat Perşembe günü bir gün ara verildiğini duyurdu.

KONYA'da kar yağışı etkisini arttırdı. Hava durumu yeni verilerine göre yağışlar bu hafta boyunca aralıklarla devam edecek. Meteoroloji buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Peki bugün  Konya'da okullar tatil mi, Konya  Valiliği bugün okulların tatil edildiğini açıkladı.

KONYA VALİLİĞİ AÇIKLADI

Konya Valiliği'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu. Kamuda çalışan engelli ve hamile personelinde bir gün idare izinli sayılacağı belirtildi.

5 GÜNLÜK RAPOR

screen-shot-2015-02-11-at-3.43.32-pm.png
HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece arası azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-11-at-8.41.35-am.png