BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Seks oyuncakları başlarına iş açtı!

Danimarka'da genç çift, seks oyuncaklarıyla uçağa binmek isteyince olanlar oldu.

Abone ol
Danimarkalı çift, seks oyuncaklarıyla uçağa binmek isteyince güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşılaştı. Seks oyuncakları hem çifti hem de güvenlik görevlilerin yüzlerini kızarttı.
Bir televizyon kanalında yayınlanan ’50 Shades of Grey’ (Grinin 50 Tonu) adlı yarışma programına katılmak üzere Kopenhag’a gitmek isteyen çift, uçağa çantalarında seks oyuncaklarıyla binmeye kalkınca güvenlik kontrolüne takıldı.
 
Yetkililere aletleri bir televizyon programında kullanacaklarını anlatan Christian ve Cia adlı çift, kelepçe ve benzeri seks oyuncaklarının bulunduğu çantayı bagaja bırakmaları gerektiği cevabını aldı.
 
GÖZLERİ FAL TAŞI GİBİ AÇILDI
 
Başlarından geçen olayı anlatan Christian, seks oyuncakları çantadan çıkarılırken hem kendisinin hem sevgilisinin hem de güvenlik görevlilerinin yüzlerinin kızardığını söyledi. 
 
"Güvenlik elemanları çantamızı açınca gözleri fal taşı gibi açıldı ve kulakları kızardı. Tabii bizim de öyle” diyen Christian, şöyle devam etti: “Hızlı bir şekilde yardımcı seks aletlerinin bir televizyon programında kullanılacağını anlatmaya çalışırken, diğer yolcular bize şaşkın gözlerle baktılar. Utanmadık dersek yalan olur ama çantamızı kontrol eden güvenlik elamanı da yardımcı seks aletlerine büyük ilgi gösterdi. 
 
Christian, hayatını yardımcı seks aletleri satarak kazandığını söyledi. Uçağa çantalarını bagaja  vererek binen çift, Kopenhag’daki programa yetişti.