BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Angelina Jolie Türkiye'den evlat mı edinecek?

Hollywood'un başarılı ve güzel aktristi Angelina Jolie'nin Türkiye'ya sığınan bir Suriyeli çocuğu evlat edineceği iddialarına BM'den açıklık getirildi.

Abone ol

Hollywood'daki başarılarıyla olduğu kadar yaşam tarzlarıyla ve özellikle zor koşullarda yaşayan çocukları evlat edinmeleriyle ün salan Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, Hatay Altınözü'nde bir sığınmacı kampındaki iki yaşındaki Suriyeli çocuğu evlat edineceği haberine Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nden (BMMYK) açıklama geldi.

ANGELİNA JOLİE VE BRAD PİTT TÜRKİYE'DEN EVLAT MI EDİNİYOR?

Hürriyet’e bilgi veren bir BMMYK yetkilisi, Kamboçya, Etiyopya ve Vietnam'dan evlat edindikleri 3 çocuklarının yanı sıra 3 de biyolojik çocukları bulunan Jolie ve Pitt çiftinin Türkiye’deki kamplardan Suriyeli bir çocuğu evlat edinecekleri haberinin doğru olmadığını söyledi. 

 angelina-jolie-brad-pitt.jpg

BM yetkilisi, Jolie’nin görevi dolayısıyla Suriye krizinden etkilenen tüm çocuklar için çalışmalarına devam ettiğini, çiftin evlat edinme yönünde bir girişimde bulunmadığını belirtti.

"JOLİE MUSA ADINDAKİ ÇOCUĞU İSTEMİŞTİ" İDDİASI

Daha önce Avustralya basınında yer alan bir haberde, Angelina Jolie’nin, 2012 yılında Türkiye'ye yaptığı ziyaret sırasında tanıştığı iki yaşındaki Musa isimli çocuğu evlat edinmek istediği iddia edilmişti. İddia, tüm dünyaya yayılmıştı.

angelina-brad.jpg