BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Konya'da ineğe tecavüz!

Konya'da 80 yaşındaki bir kişi ineğe tecavüz ederken yakalandı.

Abone ol

Konya’nın Ereğli ilçesinde 80 yaşında bir kişi, bir vatandaşın ahırında bulunan ineğe tecavüz ettiği ve hayvan sahibini olayın duyulmaması için silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Olay, Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A.U. gece kontrol amacı ile girdiği ahırda 80 yaşındaki S.S’yi (Süleyman Sağkaya) alt tarafı çıplak bir şekilde ineğe tecavüz ederken yakaladı. A.U. olay üzerine evinde bulunan damadı ile birlikte S.S’yi ahırdan kovaladı. İneğin sahibi A.U. sabah saatlerinde olayın duyulmaması için S.S. tarafından silahla tehdit edildi. Silahla tehdit olayı üzerine A.U. emniyete giderek S.S’den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri S.S’yi yakalayarak gözaltına alındı. S.S’nin ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, silahla tehdit olayı ile ilgili tüfek şahıstan ele geçirildi. Hastaneden rapor alınan S.S. adli makamlara sevk edildi. Öte yandan, S.S’nin kısa bir süre önce fuhuşa yönelik gelen ihbar üzerine evine yapılan baskında iki bayanla yakalandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da da bir kişi ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılmıştı.

İLAÇLI İÇKİYE 31 YIL HAPİS

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYINIZ

[PAGE]

"RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİ"

Geçen yılbaşı gecesi meydana gelen olayda, S.K., iddiaya göre birlikte garson olarak çalıştıkları restoranda gece işten çıkmadan önce G.K. ile içki içti. S.K., içkisine ilaç atarak kendinden geçmesini sağladığı G.K.’yı taksiyle kendi evine götürdü. Burada önce S.K.’nın arkadaşı Y.K., ardından da S.K., genç kıza tecavüz etti. Sabah S.K.’nın taksiyle tekrar restorana götürdüğü G.K., polise giderek durumu anlattı. İçkisine ilaç atıldığını ileri süren G.K.’nın ifadesi doğrultusunda S.K. ve Y.K., gözaltına alınarak tutuklandı.

31 YILA KADAR HAPİS

Sanıklar hakkında, ’nitelikli cinsel saldırı ve kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçlarından 31 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar S.K. ve Y.K. ile avukatlar hazır bulundu. Olayın ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde psikolojik tedavi gören ve hastanede intihar girişiminde bulunduğu belirtilen G.K. ise duruşmaya katılmadı.

KONTROLSÜZ CİNSEL İLİŞKİ

Sanıklardan Y.K.’nın avukatı Ali Aygün, G.K.’nın kontrolsüz cinsel ilişkiye girme isteğinin bulunduğunu, hatta cinsel isteklerini bastırmak için ilaç kullandığını ileri sürerek, ilişkinin kendi rızasıyla gerçekleştiğini ileri sürdü.

RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki muayenesinde de G.K.’nin kontrolsüz ilişkide bulunma isteğini anlattığını savunan avukat, "Buna göre müvekkilimin G.K. ile rızası ile ilişkiye girdiği kuvvetleniyor. Bu yüzden tahliyesini talep ediyorum" dedi.

Sanıklar Y.K. ve S.K. da tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerini istedi. Sanıkların tahliye taleplerini reddeden mahkeme, beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu 6’ncı İhtisas Kurulu’nun 7 Ocak 2013’e randevu verdiği G.K.’nın raporunun beklenmesi için duruşmayı erteledi.