BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Aldattığını düşündüğü eşini öldürdü

Başkent’te iddialara göre karısının kendisini aldattığından şüphelenen öfkeli koca dehşet saçtı

Abone ol

 Kavgayı ayırmak isteyen oğlunun odaya kilitleyen koca, eşini tabancayla 9 kurşun sıkarak öldürdü.

Olay, Mamak Şahintepe Mahallesi 648 Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşi Zülfiye Öztürk'ün (36) kendisini aldattığından şüphelenen Musa Öztürk(42), boşanma kararı aldı. 18 yaşında bir çocuk sahibi olan inşaat ustası Musa Öztürk ile hastanede çalışan temizlik görevlisi Zülfiye Öztürk bir süre sonra boşanma kararından vazgeçti. Karı-koca birlikte yaşamaya devam etti. Aldatıldığı kuşkusundan bir türlü kurtulamayan Musa Öztürk ile eşi destek almak için psikologa gitti. Bir süre tedavi gören çift arasındaki anlaşmazlık yeniden nüksetti.

İkili önceki gün oğullarının gözü önünde evde kavga etmeye başladı. Musa Öztük, eşini darp ettikten sonra kavgayı ayırmaya çalışan oğlunu odasına kilitledi. Daha sonra ruhsatsız tabancasına davranan koca, eşine kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti.

Eşini 9 kurşunla öldüren koca yakalanarak adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülen kadının komşuları olayın kıskançlık nedeniyle yaşandığını belirtti.

MAMAKLI KADINLAR MAHALLEDE PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI

Öte yandan Mamak'ta bir araya gelen kadınlar, Zülfiye Öztürk'ün öldürülmesini protesto etti. Kadınlar, Öztürk'ün evinin önüne yaptıkları açıklamada cinayeti kınadı. Çevre binalarda oturan bazı vatandaşların da evlerinin balkonundan eyleme destek verdiği görüldü.