BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Konya seneye yeniden Süper Lig'de!

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-1 berabere sona eren Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, işini seven, işine sadık bir oyuncu grubuyla çalıştığını, takımıyla gurur duyduğunu söyledi. 
 
Vural, 1-1 sona eren Sivasspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın orta hakemini eleştirerek, ligde hakem hataları ile bir puan bile almadıklarını ancak onlarca puan kaybettiklerini iddia etti.

Bu maçın son dakikalarında da maçın orta hakeminin hatalı bir kararıyla galibiyetten olduklarını öne süren Vural, ''Takımımla gurur duyuyorum. İşine sadık, işini seven bir grupla çalışıyorum. Buradan büyükşehir belediyesine, valiye sesleniyorum, lütfen takıma sahip çıksınlar. 17 oyuncumuz var, hepsini takımda tutsunlar. Seneye bu takım yeniden Süper Lig'de'' dedi.

Kendisinin de seve seve Konya'da kalıp, takımın yeniden Süper Lig'e çıkmasına yardımcı olacağını dile getiren Vural, ''Burada kalmak istiyorum. Ancak oyuncuların tamamı takımda kalmalı ve 30 milyon lira olan borç sıfırlanmalı. Kulübün 1 lira borcu kalmayacak. Konya istesin, yarın bu borcu sıfırlar. Yeter ki bu organizasyon yapılsın'' diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Peter Grajciar da son dakikalarda kendi kalelerine attıkları şanssız bir golle maçı kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.