BIST 10.708
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,71
HABER /  SPOR

Konuşursam yer yerinden oynar

Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, şampiyonlukta büyük emeği olduğunu söyledi ve bomba gibi açıklamalar yaptı;

Abone ol

Öldükten sonra bile beni eleştirecekler. Ama içimdeki Galatasaray sevgimden dolayı hep sustum. Bir konuşursam yer yerinden oynar. Bu şampiyonlukta gerçekten büyük emeğim var. Ama benim arkamda durmadılar. Belki bırakabilir, belki de yurt dışına gidebilirim....

İÇİME SİNDİREMEDİM

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki kutlamalara katılan Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, yine gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Sezon içinde kendisini en çok annesinin rahatsızlığının etkilediğini, zor günler geçirdiğini ve inançları yüzünden acımasızca eleştirildiğini söyleyen Hakan Şükür, "Şampiyonlukta katkısı, olmayan, emeği bulunmayan insanlar kupayı sahiplendi. Bunu içime sindiremedim. Para alamadığım zamanlar oldu. Ama arkamda duran fazla insan yoktu. Beni ayakta tutan G.Saray sevgisiydi" dedi.

ANNEM BENİ ETKİLEDİ

Sitem dolu sözler sarfeden Kral, şöyle devam etti: "Annemin rahatsızlığı beni 1 sene geriye attı. İnsanlara bunu anlatmak belki doğru değil ama durum buydu. Milli Takım'da olmayı çok istiyordum. Bunu 2 sene önce söylemiştim. Olmadı... Ben de önüme yeni bir hedef koymaya karar verdim. Bunu da önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Devre arasında futbolu bırakacağımı söylemiştim ama şu anda yeni bir karar verdim. Bu kararımın ne olduğunu da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım."

POLAT ÇOK HAKLIYDI

"Çocuklarımın eğitimi için belki başka bir ülkede futbol oynayabilirim. Şu an sadece şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Çünkü çok emek verdim. Baksanıza, emeği olmayanlar bile kupayı sahipleniyor.. Bunun önüne başka bir şeyin geçmesini kesinlikle istemiyorum. Konya maçından sonra da bırakacağımı söylemiştim ama Adnan Polat, "Böyle şeyler duymak istemiyorum demişti. Haklıydı. Futbolu bırakacağı bilinen bir oyuncunun arkadaşlarına etkisi pek de iyi olmazdı."

İNANÇLI BİR İNSANIM

"Ben inançlı bir insanım. Söylediğim şeyin arkasında duramayacak biri asla değilim. Kutlu doğum haftasıyla ilgili olarak bana ayaküstü bir soru soruldu, ben de cevap verdim. Hepsi bu. Sanki ben özel bir açıklama yapmışım gibi gösterildi. İnsan inançlarını yaşayabilmeli. Bana bu konuda yurt dışında gösterilen saygı gözlerimi yaşarttı. Kendi ülkemde de aynı saygıyı görmek isterim."

TERİM'E KIRILMADIM

"Fatih Terim'e kırgınlığım olamaz. Milli Takım'a seçilip EURO 2008'e gideceğimi düşünüyordum ama olmadı. Çünkü kariyeri önemli insanlar takım için önemlidir. Arkadaşlarınızla konuşmanız önemlidir. Ben hep haklı çıkıyorum, bu da bir tesadüf olamaz. Kimseyi etkileme çabası içinde olmam. Eğer başarılı olmak istiyorsak hep beraber hareket etmeliyiz. Takım içinde her zaman etkili bir insan oldum. Ama bu etki de hep pozitif yönde olmuştur. Böyle de olması gerekir."